Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün Sefirin Kızı dizisinden yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi yeni bölümü ile dönmeye hazırlanıyor.

Merve Mutlu
09 Haziran 2020 - 09:31
Yeni Bölüm

Başrollerinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ü buluşturan ve Star TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk günden beri geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sefirin Kızı dizisinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı merak edilen dizinin tanıtımı büyük ilgi gördü. 

20-06/09/sefirin-kizi-yeni.png

Oyuncu kadrosunda: Erhan Alpay, Uraz Kaygılaroğlu, Erdam Küçükkömürcü, Gonca Cilasun gibi isimlerin de yer aldığı ve hem oyuncuları hem de hikayesi büyük ilgi gören dizi, pandemi nedeniyle setlere ara vermiş ve en son yayınlanan 15. bölümü ile izleyenleri  merakta bırakmıştı. Muğla'da yaşanan Nare ile Sancar'ın destansı aşkını konu alan dizinin son bölümünde: Sancar'ın eşi Menekşe'nin hamile olduğunu öğrenen Nare, Sancar'ın adını anmamaya Nasuh Tevbesi etmiş ve gözyaşları ile bölüm sona ermişti. 

Sefirin Kızı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı:

20-06/09/nare.png

Merakla beklenen dizinin yeni bölümünde: "Ölürüm de tövbemi bozmam" diyen Nare de, adı anılmayacak olan Sancar da büyük acı çekiyor. Gediz'in de Nare'ye aşktan bahsettiği bölümde Sancar, Nare'ye tövbeyin bozması için yalvarıyor ve "Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum" diyor... Sefirin Kızı yeni bölümüyle 15 Haziran'da Star TV ekranlarında olacak. 

Sefirin Kızı 16. bölüm fragmanı: 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin