Sosyal Medyada "Baba" Rüzgarı Esti!

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’ dün akşam 2. sezon ilk bölümüyle ekrana geldi.

KADİR BABASINI BULABİLECEK Mİ?

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Babanın heyecanla beklenen yeni sezonu dün akşam büyük sürprizlerle başladı. Darmadağın olan Saruhanlı ailesinin yeni dünyası ve diziye katılan yeni karakterler hikâyenin heyecanını artırdı.

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Baba’ dün akşam 2. sezon ilk bölümüyle ekrana geldi. Bu sezon kadroya dahil olan başarılı oyuncu Levent Ülgen’in hayat verdiği Hacı Selahattin’in Saruhanlı ailesinin hayatına olan etkileri dikkat çekti. Çarpıcı bölümün finalinde Hacı Selahattin, kendisine karşı çıktığı için Kadir’i açıkça tehdit etti. Bu sırada Kadir’in karşısına bir gece barda tanışıp yakınlaştığı gizemli kadın çıktı. Üstelik bu kadın, Selahattin'in dul geliniydi. Seyirciyi şoke eden bu gelişmenin ardından yeni bölüm heyecanla bekleniyor.  

 

SOSYAL MEDYA #BABA DEDİ!

Baba, dün akşam ekrana gelen 16. bölümüyle ABC1 20+'da 3.58 izlenme oranı (rating), 9.99 izlenme payı (share), AB'de 3.48 izlenme oranı (rating), 11.16 izlenme payı (share), TOTAL’de ise 2.70 izlenme oranı (rating) 8.37 izlenme payı (share) elde etti. #Baba etiketi Twitter Türkiye’de 8 saat 40 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

SARUHANLI AİLESİNİN YENİ YAŞAMI

Kendisini alıkoyan adamların elinden kurtulmayı başaran Emin Saruhanlı, kaçarken trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası hiçbir şey hatırlamayan Emin kayboldu. Kadir ile İlhan, Büşra’yı Ahmet’in elinden kurtardı. Büşra, Emin’in kaybolmasında İlhan’ın da parmağı olduğu için onu terk etti. Yaşar Saruhanlı girdiği ameliyatta hayatını kaybetti. Birdenbire hayatları altüst olan Saruhanlı Ailesi’ni ayakta tutmaya çalışan yine Kadir oldu. Bir yandan ailesini geçindiren bir yandan da babasını arayan Kadir için hiçbir şey eskisi gibi değildi.

EMİN SARUHANLI KAYIP!

Saruhanlı Ailesi’nin yolu Hacı Selahattin’in kontrolünde olan bir köye düştü. Kadir, Ceyhun ve Servet buradaki çöp tesisinde çalışmaya başladı. Gündüzleri çöp tesisinde çalışan, geceleri ise taksiye çıkarak Emin’i arayan Kadir sonunda bir camide babasının izine rastladı.

Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin