South Side dizisi 2. sezon onayını aldı! Yeni sezon detayları!

Comedy Central'ın yaz dönemi komedi dizisi South Side yeni sezon onayını cebine koydu. South Side 2. sezon ne zaman başlayacak?

Comedy Central'ın yaz döneminde başlayan ve ilk sezonunun sonuna yaklaşan komedi dizisi "South Side"ın devamının gelip gelmeyeceği belli oldu.

SOUTH SIDE 2. SEZON DETAYLARI

Yayıncı kanal, ilk sezonunun sonuna yaklaşan dizisine resmi 2. sezon onayını verdi.

İzlenme oranları ile kanalının yüzünü güldüren yapımın yeni sezonunun 10 bölümden oluşacağı açıklandı.

19-09/06/south-side-dizisi.jpg

"SOUTH SIDE" KONUSU

Bashir Salahuddin (Glow) ve Diallo Riddle (Marlon) ikilisinin senaryosunu kaleme alıp başrollerini paylaştığı dizinin hikayesinin merkezinde iki yıllık ön lisans eğitimini büyük hayallerle bitiren ve çeşitli eşyaların kiralandığı bir dükkanda çalışan iki yakın arkadaş bulunuyor.

Dizide, Englewood'un işçi sınıfı ağırlıklı bir mahallesinde yaşayan ve çeşitli sosyoekonomik, politik engellere rağmen yaşamlarını iyileştirmeye çalışan ikilinin ve meslektaşlarının gerek iş yeri gerekse de iş dışındaki yaşamlarındaki iniş-çıkışlarına, ilişkilerine ve hayallerini gerçekleştirme çabalarına tanıklık ediyoruz.

19-09/06/south-side-izle.jpg

South Side yürütücü yapımcıları Bashir Salahuddin, Diallo Riddle ve Michael Blieden gelişmeyle ilgili yaptıkları açıklamada "Misyonumuz dünyaya Chicago'nun neşesini göstermek. Comedy Central bu çabamız içinde harika bir yaratıcı ortak oldu" ifadelerini kullanırlarken; Comedy Central Orijinal İçerik Eş Başkanları Jonas Larsen ve Sarah Babineau ise "South Side gerçekten özel ve benzersiz bir dizi. Her şeyden önce inanılmaz komik, ama aynı zamanda hikaye anlatımı ve mizah anlayışıyla Chicago'nun algılarını yeniden tanımlıyor. Diallo, Bashir ve Michael bu dizi ile birlikte inanılmaz bir komedi dünyası yarattılar, ikinci sezonda neler sunacaklarını görmek için sabırsızlanıyoruz" şeklinde konuştular.

19-09/06/south-side-oyunculari.jpg

Bashir Salahuddin (Glow), Diallo Riddle (Marlon) ve Sultan Salahuddin ortak yaratıcılığında hazırlanan South Side'ın yürütücü yapımcılığını Bashir Salahuddin, Riddle ve Michael Blieden üçlüsü üstleniyorlar.

"South Side" (Comedy Central) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin