Söz dizisinin sokak çekimleri, Tolga Sarıtaş hayranlarının yoğun ilgisi nedeniyle 7 saatte tamamlandı!

Ekranların sevilen dizisi Söz, sokak çekimlerini tamamlamak üzere Eminönü'nde set kurdu. Dizinin sevilen başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş'a gösterilen yoğun ilgi, setin aksamasına neden oldu.

Merve Mutlu
05 Kasım 2018 - 14:08
Magazin

TIMS Productions tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisinin çekimleri devam ediyor. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Söz'ün setinde, hayranlarının ilgisi Tolga Sarıtaş'a ve set ekibine zor anlar yaşattı. 

Söz dizisinin dış çekimleri için Eminönü'nde buluşan ekip çekim için hazırlıklarını tamamladı. Eminönü'nün tarihi mekanlarından biri olan Mercan Yokuşu'nda gerçekleştirilen çekimlere, vatandaşın ilgisi yoğundu. 

18-11/05/soz-dizi.jpeg

Yağız Alp Akaydın tarafından yönetilen çekimlerde, mynet.com'un haberine göre; vatandaş yoğunluğu ve ilgisi nedeniyle birçok sahne yarıda kesilerek baştan çekilmek zorunda kaldı ve set çalışanları zor anlar yaşadı. 

'YALNIZ KURT' DİYE BAĞIRDILAR

18-11/05/soz-dizisii.jpg

Daha önce Muhteşem Yüzyıl, Güneş'in Kızları, Ömrüm Sessiz bir Çığlık ve Benim Adım Gülpete dizilerinde rol alan ve şimdilerde Söz dizisindeki performansıyla 46. Uluslararası Emmy Ödülleri’ne aday olan başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş'a yabancı hayranları da, dizideki lakabı olan 'Yalnız Kurt' (Lonely Wolf) diye bağırdılar.

Çekimleri defalarca yarıda kesilen ve tekrarlanan dizinin tek 1 sahnesi 7 saatte çekilirken, başarılı oyuncunun hayranları, Tolga Sarıtaş'la fotoğraf çekilmek için yarışa girdi.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin