Söz dizisinin Yavuz'u Tolga Sarıtaş Emmy adayı!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Söz'de Yavuz karakteri ile karşımıza çıkan Tolga Sarıtaş Emmy ödülleri için Amerika'ya gidecek!

Nurşah
17 Kasım 2018 - 13:14
Magazin

Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyiciden büyük bir beğeni kazanan Söz dizisinin sevilen oyuncularından Tolga Sarıtaş Emmy Ödülleri adayı oldu! 

18-11/17/tolga-saritas-emmy.jpg

Tolga Sarıtaş Emmy Ödülleri adayı!

Emmy Ödülleri, Amerikan Uluslararası Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi tarafından veriliyor. Her sene düzenlenen bu törenlerde en beğenilen televizyon yapımlarına çeşitli kategorilerde ödüller dağıtılıyor. Ödüller kapsamında, 20 farklı ülkeden 11 farklı kategori yer alıyor... 

TİMS&B Productions'un yapımcılığını üstlendiği Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Söz'de Yavuz karakteri ile karşımıza çıkan Tolga Sarıtaş En İyi Erkek Oyuncu Kategorisinde ödüllere aday gösterildi. 1991 doğumlu genç oyuncu, bu kategoride Julio Andrade, Billy Campbell ve Lars Mikkelsen'a karşı yarışacak.

18-11/17/tolga-saritas-emmy-aday.jpg

Emmy ödülleri ne zaman belli olacak?

Tolga Sarıtaş'ın hayranlarını büyük bir sevince boğan bu ödüller, 19 Kasım Pazartesi günü sahiplerini bulacak! Emmy Ödülleri sosyal medya hesaplarında Tolga Sarıtaş'ın canlandırdığı Yavuz karakteri ile ilgili şu açıklamalar yapıldı:

Söz dizisinde Yavuz, iyi bir asker ve lider. Zeka ve karizma ile tüm takımın saygısını kazandı. Bir terörist saldırısında nişanlısını kaybettiği için hayatının aşk bölümünü kapattığı halde, hayat ona yeniden mutluluğu bulma ve travmatik geçmişini aşması için ikinci bir şans verecek

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin