The Magicians 4. sezon fragmanı yayında! Yeni sezonda neler olacak?

Syfy kanalının popüler dizisi The Magicians'ın 4. sezonu için heyecan verici bir fragman yayınlandı.

Ekim ayında düzenlenen New York Comic Con'da yapımcıların 23 Ocak 2019 tarihinde başlayacağını duyurdukları Syfy'ın "The Magicians" dizisinin 4. sezonu için ilk fragman yayınlandı.

Kütüphanenin tüm büyüsünü kontrol eden faşist bir jejim, Eliot'un bir canavar tarafından kontrol edilmesi..

Lev Grossman'ın çok satan fantastik roman üçlemesine dayanarak küçük ekranlara uyarlanan dizinin yeni sezon fragmanında daha önce karşılaştıkları hiçbir şeye benzemeyen bir dünyaya girecek olan kahramanlarımızın kimliklerini hatırlamak ve birbirlerini yeniden keşfetmek için sergiledikleri mücadeleye tanıklık ediyoruz.

18-11/17/the-magicians-4-sezon-fotograf.jpg

İlk üç sezon olduğu gibi dördüncü sezonun bölüm sayısı da 13 olarak belirlendi.

Yayın hayatına başladığından bu yana reytinglerde istirarlı bir grafik yakalayarak kanalın en iyi ekran performansı gösteren orijinal dizileri arasında yer alma özelliğini sürdüren The Magiciains'ın oyuncu kadrosunda Jason Ralph, Stella Maeve, Olivia Taylor Dudley, Hale Appleman, Arjun Gupta, Summer Bishil, Rick Worthy, Jade Tailor, Brittany Curran ve Trevor Einhorn gibi isimler yer alıyor.

18-11/17/the-magicians-4-sezon-fotograf-1.jpg

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise John McNamara, Sera Gamble, Chris Fisher, Henry Alonso Myers ile Groundswell Productions'tan Michael London ve Janice Williams'tan oluşuyor.

THE MAGICIANS 4. SEZON 1. BÖLÜM İSMİ VE YAYIN TARİHİ

Yeni sezon oyuncu kadrosuna Jolene Purdy (Orange Is The New Black, The Resident), Anthony Ingram gibi isimleri dahil eden The Magicians, yeni sezonun açılış bölümü "A Flock of Lost Birds" ile 23 Ocak Çarşamba akşamı izleyiciyle buluşacak.

"The Magicians" 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin