Söz Erdem ölecek mi? 82. bölüm fragmanı yayınlandı!

Star tv'nin sevilen dizilerinden Söz'de Erdem ölecek mi sorusu izleyenlerin kafasını karıştırdı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
10 Mayıs 2019 - 16:37
Yeni Bölüm

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Nihat Altınkaya, Aytaç Şaşmaz, Görkem Sevindik ve Meriç Aral gibi başarılı isimlerin rol aldığı, star tv'nin en sevilen dizilerinden biri olan Söz'ün yeni bölüm fragmanı, dizinin izleyenlerini üzdü. 

19-05/10/soz-82.png

Söz yeni bölümde neler olacak?

Düşmanların kaçırarak rehin aldığı Albay Erdem tüm ekibin harekete geçmesine neden oldu. Sarı Komutan lakaplı Yavuz, Albay Erdem'in yakalanarak tutsak edilmesine razı gelemedi ve ekibin başına geçti. Erdem için Tim'e geri dönen Yavuz, arkadaşlarının yanında yer aldı ve büyük bir plan yaptı. 

19-05/10/soz.png

Albay Erdem düşmanlarca ele geçirilmiş ve üzerine saatli bomba yerleştirilmişti. Bombanın süresi sürekli azalırken, Albay da; "bayrağım, onurum, ülkem" diyordu. Yavuz'a "İstediğini sakın verme, size hakkımı helal etmem. Ben şehit olmaya razıyım" diyen Albay Erdem'i kurtarmak için çok şiddetli bir saldırı gerçekleştirecekler.

Albay Erdem ölecek mi?

Saatli bombaya bağlı olan Erdem'in hayatı, Tim'in başarısına bağlıdır. Ancak düşman hattı da oldukça kuvvetlidir. Canla başla savaşan iki grup arasında Tim galip gelir ancak Albay Erdem'in akıbeti belirsizdir.. 

Albay Erdem'in ölmesi durumunda ise Nihat Altınkaya diziden ayrılacak.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin