Söz'ün Keşanlı'sı Görkem Sevindik Ramo dizisi ile ekranlara dönüyor!

Star TV'nin sevilen dizisinde rol alan oyuncu şimdi Show TV'nin yeni dizisinde.

Merve Mutlu
24 Temmuz 2019 - 10:28
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Tolga Sarıtaş, Aytaç Şaşmaz, Nihat Altınkaya, Burak Sevinç, Meriç Aral ve Deniz Baysal gibi başarılı isimleri bir araya getiren Söz dizisinde Keşanlı karakteri ile karşımıza çıkan ve oldukça sevilen Görkem Sevindik yeni sezonda yeni dizisi ile ekranlarda olmaya hazırlanıyor. 

19-07/24/gorkem-sevinfik.jpg

Söz dizisinin final yapması ile birlikte, dizinin sevilen oyuncuları da yeni projelerle anlaşma masasına oturmaya başladı. O isimlerden biri de Keşanlı karakterini canlandıran Görkem Sevindik oldu. 

Görkem Sevindik Ramo dizisinde!

19-07/24/gorkem-sevindik.jpg

Çekimleri Adana'da yapılacak olan ve BKM tarafından Show TV için hazırlanan,  yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan'ın, senaristliğini Yılmaz Şahin'in üstlendiği Ramo dizisinin açıklanan ilk ismi Görkem Sevindik oldu.

Dizide canlandıracağı karakterin kim olacağı ve detayları henüz açıklanmadı ama Birsen Altuntaş'ın haberine göre ilk isim kesinleşti. Çukur tarzında olacak olan dizi için adı geçen bir diğer oyuncu da Ekin Koç oldu. 

19-07/24/ekin-koc.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin