Speechless 2. sezon onayını aldı!

Yayıncı kanal ABC'den yapılan duyuruya göre Speechless resmi ikinci sezon onayını aldı ve 2017-18 televizyon sezonunda ekran macerasına devam edecek.

ABC'nin komedi dizilerinden "Speechless" takipçileri için güzel haber geldi.

SPEECHLESS DEVAM EDİYOR!

Yayıncı kanaldan geçtiğimiz saatlerde gelen duyuruya göre dizi resmi ikinci sezon onayını aldı ve 2017-18 televizyon sezonunda ekran macerasına devam edecek.

Yeni sezon onayı almasına kesin gözüyle bakılan dizilerden biri olan Minnie Driver'lı Speechless, American Housewife ile birlikte kanalın en güçlü iki yeni komedisinden biri pozisyonundaydı.

17-05/13/minnie-driver.png

Engelli ve bakıma muhtaç bir çocuğa sahip bir ailenin etrafında şekillenen hikayeye sahip dizi ABC kanalının Çarşamba akşamları oluşturduğu komedi bloğunda The Goldbergs ve Modern Family arasındaki zaman diliminde izleyicilerle buluşuyor.

SPEECHLESS REYTİNGLERİ

Twentieth Century Fox Television ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizi devam etmekte olan ilk sezonunu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.57 reyting oranı ve 5.419 milyon izleyici ortalamasıyla sürdürüyor.

17-05/13/speechless.png

Scott Silveri'nin yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Minnie Driver, John Ross Bowie, Mason Cook, Michah Fowler, Kyla Kennedy, Cedric Yarbrough, Marin Hinkle, Jonathan Slavin, McKaley Miller ve David Lengel gibi isimler yer alıyor.

Scott Silveri ile birlikte Jake Kasdan ve Melvin Mar dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

Speechless, 17 Mayıs'ta ekranlara gelecek "C-a-Camp" isimli bölümle sezon finalini gerçekleştirecek.

"Speechless" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin