Star TV için Sevgili Geçmiş dizisi hazırlanıyor! Konusu ne?

Kanalların ve yapımcıların yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
18 Temmuz 2019 - 12:38
Yeni Bölüm

Yaz sezonunun ortasına gelmişken, kanallar ve yapımcılar yeni sezon hazırlıklarını çoktan başlattı. O yapımcı firmalardan biri de Süreç Film oldu. Yeni sezon için farklı çalışmalar yapan şirket, Star TV için Sevgili Geçmiş adında bir yapım hazırlığında... 

19-07/18/surec-gilm.jpg

Yönetmen koltuğunda Aydın Bulut'un oturacağı, senaryosunu ise Funda Alp'in kaleme alacağı dizinin çalışmaları başlatıldı. Henüz cast aşamasına gelinmeyen dizide hangi oyuncuların rol alacağı bilinmese de, ilgi çekici konusu ile merak uyandıracak ve iddialı bir giriş yapacak yapımlar arasında görünüyor. 

Sevgili Geçmiş'in konusu ne?

19-07/18/star-tv.jpg

3 kız kardeşin gizemli bir mektubun ortaya çıkması ile bir araya gelerek birbirlerini bulmalarını anlatacak olan dizi, hem gizemi hem de dramı bir araya getirecek. 

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın verdiği bu müjdenin ardından, gözler seçilecek oyunculara çevrildi. Eylül ayından itibaren ekranlarda olması planlanan dizinin çalışmaları devam ediyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin