Star Tv'nin beklenen dizisinden ilk tanıtım! Babamın Günahları dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Yeni sezonda Star Tv ekranlarına gelmeye hazırlanan Babamın Günahları dizisi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu. Star Tv'nin beklenen dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

Berfu Gürle
30 Eylül 2017 - 13:16
Gündem

Ekim 2017'de Star Tv'nin beklenen dizisinden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizinin ilk etapta adı Kefaret olarak lanse edilmişti. Babamın Günahları dizisi oyuncu kadrosu ve konusu kesinleşti. 

ANS Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Babamın Günahları kızı için herşeye göğüs geren bir babanın hikayesini anlatıyor. Dizide sevilen oyuncuların bir arada olması dizi severlerin dikkatini çekti. Dizinin yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz olacak.

17-09/30/kadir-dogulu-babamin-gunahlari.Jpeg

Babamın Günahları dizisi oyuncu kadrosu 

Başrollerde Kadir Doğulu ve Melisa Sözen yer alıyor. Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Mehrnoush Esmaeilpour, çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi'nin de bulunduğu dizi hikayesiyle izleyiciyi etkileyecek yapımlardan biri.

Babamın Günahları dizisi tanıtım videosu

Babamın Günahları dizisi konusu

Çocuğuna hayatta kalacağına söz vermiş bir baba... Herkesin çocuğu için yaşadığı hayatta, kim ölmemeye söz verebilir? Aksiyonun ve saf sevginin yer alacağı bir baba-kız hikayesi Star Tv ekranlarına geliyor. 

Hikaye Ozan'ın (Kadir Doğulu) geçmişte işlemediği bir suçu sevdiği kişi uğruna üstlenmesiyle başlar. Ferruh'un (Mustafa Uğurlu) işlediği cinayetin sevdiği Yeşim'in (Melisa Sözen) üzerine kalmaması ve onu etkilememesi için yapmıştır bunu. İşlemediği suçu üstlenmesi ile iki sevgilinin gelecekteki yolları ayrılır taki Ozan ve Yeşim'in çocuğu Zeyno'nun hastalığına kadar... Ozan'ın bir çocuğu olduğunu o güne dek bilmemesi ve hayattan bir beklentisi olmayan yaşamı sürdürürken çıkagelmesi ona bir umut ışığı olmuştur. Yıllar sonra Ozan'ın Zeyno'dan haberdar olması ise yürekleri acıtır. Çünkü Zeyno'ya ilik tedavisi gerekir ve yıllar sonra Ozan’ın karşısına bu sebeple çıkar.

Artık hayatta bir sebebi vardır Ozan'ın Zeyno! O'nun hayatı Ozan’ın ellerindedir, ilik nakli için yaralanmaması gereken Ozan'ın peşini geçmişi bırakmaz. İlik naklinin yapılacağı gün dahi Ozan kendini yine işlemediği bir cinayetin faili olarak bulur. Ama bu sefer kendini işlemediği bir cinayete feda edemez. Çünkü bir sebebi vardır…Kızı Zeyno.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin