Star Tv'nin dizisi Ateşböceği final kararı aldı!

Ateşböceği dizisi reytinglerin gazabına uğradı. Uzun süredir reytinglerde yükselemeyen Star Tv'nin dizisi Ateşböceği final kararı aldı. 17. Bölümü ile 25 Ekim Çarşamba günü ekranlara veda edecek.

Berfu Gürle
09 Ekim 2017 - 15:00
İptal - Onay

Mia Yapım'ın yapımını üstlendiği Star Tv'nin dizisi Ateşböceği final kararı aldı. Yönetmen Koltuğunda Barış Yöş'ün, senaristliğinde ise Ebru Hacıoğlu'nun bulunduğu dizi yaz dizisi olarak başladığı serüvende kalmayı başaramadı. Reyting olarak dizinin yazın gösterdiği performansın yeni sezonda gösterememesi, üzücü haberide beraberinde getirdi.

17-10/09/atesbocegi-final-yapiyor.jpg

Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz'in yer aldığı dizi yaz sezonunda oldukça tutulmuş yeni sezonda da kalması kararlaştırılmıştı. Dizi Pazar akşamları saat 20:00'da Star Tv'de yayınlanıyordu. Şuana kadar 14. Bölümü yayınlanan dizi 17. Bölümde final yapacak.

17-10/09/atesbocegi-final-bolumu.jpg

Dizinin final kararını almasının sebebi 1 Ekim'de yayınlanan 13. Bölüm'ün reytinglerde büyük bir kayıp yaşaması. Bu kayıbın ardından 2 Ekim tarihinde final tarihi kesinleştirilmiş oldu.

Alınan final kararı ile Mia Yapım ile Star Tv arasınında ipler gerilmiş Star Tv yeni sezonda Mia Yapım ile çalışmayı askıya almıştı. Ateşböceği 25 Ekim Çarşamba günü 17. Bölümü ile ekranlara veda edecek.

Ateşböceği 17. Bölüm Final

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin