Star'ın sevilen dizisi Ömer'den tarikat göndermesi: "Bırakın bu hurafeleri!"

Star TV’de ekranlara gelen, camii imamı Reşat ile müezzin olan oğlu Ömer’in hikayesinin anlatıldığı ‘Ömer’ dizisinde tarikat göndermesine yer verildi. Peki Ömer'in 38. bölümünde neler oldu? Ömer 39. bölümde neler olacak? Ömer'in 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ömer dizisi Shtisel uyarlaması mı? Ömer dizisi konusu nedir, ne anlatıyor? Ömer dizisi oyuncuları kimler ve karakterlerin isimleri ne? Ömer dizisi nerede, hangi camide çekiliyor? Ömer reytinglerde kaçıncı oldu? Ömer sezon finali full izle! Ömer 2. sezon fragmanı izle!

Volkan Usta
09 Ocak 2024 - 15:11
Kültür Sanat

Dizide bir süredir kamuoyunda ‘Adnan Hoca’ olarak tanınan Adnan Oktar suç örgütüne gönderme yapılıyordu. Dizinin dün yayınlanan son bölümünde Ömer’in yeğeni Eda, suç örgütü tarafından kandırıldı ve uygunsuz fotoğrafları çekilerek ailesiyle tehdit edildi. Reşat ve Ömer de ‘Nurettin Efendi’ denilen bu tarikatın başındaki kişinin bulunduğu ortama girerek ağır eleştiriler yöneltti.

"HAKİKATI KURAN-I KERİM'DE ARAYIN"

Nurettin Efendi’nin karşısına geçen Reşat, şunları söyledi: “Bırak bu hurafeleri! Allah’tan korkmaz, kuldan utanmaz Nurettin Efendi. Sen insanları Allah ile aldatıyorsun. Sözüm ona din adına konuşup Kuran’a aykırı şeyler anlatıyorsun. Senin gibiler yüzünden bu din tanınmaz, yaşanmaz hale geldi. Her yaştan insanlar ama en çok da gençleri soğuttunuz dinden. Din adına konuşacaksan Allah’ın kitabını anlatacaksın, hurafeleri değil! Dünya nimetleri ve gösterişe gelince asıl senin gibilerin başını döndürmüş bu dünya hayatı. Bu evler, arabalar, korumalar… Gerçek inananlar din adına sadece Allah’ın kelamına inanırlar ve dinde sadece O’nun elçisini örnek alırlar. Allah’tan başka kimseye de kulluk ve secde etmezler. Ey Müslümanlar, uyanın! Bunların dinimizi çarpıtıp sizi aldatmasına izin vermeyin!”

Ömer ise babasının sözünün ardından; “Siz de gerçekleri görün! Hakikati kaynağında, Kuran-ı Kerim’de arayın bu şatafatın içinde değil. Bu insanlar din adına bu kadar konuşup neden Allah’ın kitabından söz etmiyorlar? Neden bir tane olsun ayet okumuyorlar diye bir sorun kendinize. Çünkü bu anlattıkları uydurmaların Kuran’da hiçbir yeri yok!” sözleriyle dikkat çekti.

Ömer yeni bölümleriyle her Pazartesi Star'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin