Starsky & Hutch dizisinin yeni versiyonu Amazon'a geliyor!

Eski dizilerin diriltilmesi furyasına "Starsky & Hutch" da katılıyor! Starsky & Hutch dizisinin yeni versiyonu Amazon'a geliyor!

Volkan Küçükel
03 Eylül 2017 - 23:31
Gündem

Eski dizilerin diriltilmesi furyasına "Starsky & Hutch" da katılıyor!

"STARSKY & HUTCH" AMAZON'DA CANLANIYOR!

Kafadar iki polisin maceralarını konu edinen 1970'li yılların kült televizyon dizilerinden Starsky & Hutch; The Guardians Of the Galaxy film serisinin yazar-yönetmeni James Gunn, senarist ikili Brian Gunn ve Mark Gunn ile Sony Pictures TV Studios yapımcılığında ekranlara yenilenmiş haliyle geri dönüyor.

Adresi online yayın platformu Amazon olan dizi için senaryo geliştirme çalışmalarına başlandı.

Amazon ve Sony TV ortak yapımcılığındaki dizi, orijinal Starsky & Hutch'un modernize edilmiş hali olacak.

17-09/03/starsky-and-hutch.jpg

"STARSKY & HUTCH" KONUSU

William Blinn'in yaratıcısı, Spelling-Goldberg Productions'ın yapımcısı olduğu orijinal Starsky & Hutch dizisi ABC ekranlarında 1975-1979 seneleri arasında izleyicilerle buluşmuştu.

Sokak kültürünü iyi bilen David Michael Starsky (Paul Michael Glaser) ve işini kurallarına göre yapan Kenneth Richard "Hutch" Hutchinson (David Soul) isimli iki dedektif üzerine odaklanan hikayeye sahip dizide dedektiflerin kullandığı kırmızı beyaz renkli iki kapılı Ford Torino ise dizinin unutulmazları arasında yer alır.

2005 senesinde Ben Stiller ve Owen Wilson'ın başrollerini paylaştığı filmle dizi Hollywood'a uyarlanmıştır.

17-09/03/james-gunn.jpg

James Gunn yeni projeleriyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor: "Çocukken, Starsky & Hutch gördüğüm ilk yetişkin dizisiydi ve aşık oldum. Neal Mortiz bana televizyondaki yeni Starsky & Hutch'un bir parçası olmamı isteyip istemeyeceğimi sorduğunda anında ilgimi çekti. Kardeşim Brian Gunn ve kuzenim Mark Gunn ile birlikte bir takım olup gurur duyduğum bir gösteri hazırladık."

Bu proje James Gunn ve yapım şirketi Troll Court Entertainment için ilk televizyon işi olma özelliğine sahip. James Gunn ile birlikte Brian Gunn, Mark Gunn, Neal Moritz ve Pavun Shetty yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

17-09/03/starsky-and-hutch-1504470215.jpg

STARSKY & HUTCH DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Starsky & Hutch'un senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor. Eğer senaryo beğenilirse Amazon dizi için sezonluk resmi onayı verecek. Dolayısıyla dizinin ne zaman ekranlara geleceği konusunda bir bilgi vermek için çok erken. Her şey yolunda giderse pilot bölüm yönetmen koltuğunda James Gunn'ı görme ihtimalimiz yüksek.

"Starsky & Hutch (1975-79)" Jenerik:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin