Station 19 dizisinden ilk görüntüler geldi!

Grey's Anatomy'nin uzantı dizisi Station 19'dan ilk fragman yayınlandı.

Volkan Küçükel
01 Şubat 2018 - 23:00
Gündem

Geçtiğimiz günlerde "Station 19" ismini aldığı duyurulan Grey's Anatomy'nin spinoff dizisinden ilk görüntüler de geldi.

"STATION 19" KONUSU

Grey's Anatomy yaratıcısı Shonda Rhimes'ın Shondaland'inden çıkan, Grey's Anatomy yürütücü yapımcısı/ortak showrunner'ı Stacy McKee'nin senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi bir grup kahraman itfaiyeciye odaklanıyor.

Dizide, Seattle'daki itfaiye istasyonunda en üst yetkilisinden en yeni çalışanına kadar hem görev zamanlarında hem de mesai dışında hayatlarını tehlikeye atan cesur kadın ve erkek itfaiyecilerin aksiyon dolu serüvenine tanıklık edeceğiz.

18-02/01/statiton-19-dizi-foto.jpg

Station 19'un oyuncu kadrosunda Jaina Lee Ortiz (Rosewood) ve Grey's Anatomy'de Dr. Ben Warren karakteriyle izlediğimiz Jason George dışında Jay Hayden, Grey Damon (Friday Night Lights), Okieriete Onaodowan, Barrett Doss (Iron Fist), Danielle Savre (Too Close To Home), Miguel Sandoval (Medium) ve Alberto Frezza (Dead of Summer) gibi isimler rol alıyor.

Shondaland ve ABC Studios iş birliğince hazırlanan dizide McKee ile birlikte Paris Barclay, Ellen Pompeo, Shondaland'dan Rhimes ve Betsy Beers yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

STATION 19'UN 1. SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk sezonu için 10 bölümlük sipariş verilen Station 19, 22 Mart'ta iki saatlik özel prömiyer yayınıyla görücüye çıkacak.

"Station 19" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin