Stephen King dizisi Castle Rock'tan yeni teaser geldi!

Stephen King ve Hulu'nun yollarını bir kez daha kesiştiren diziden yeni görüntüler geldi.

Volkan Küçükel
09 Ekim 2017 - 16:25
Gündem

Sene başlarında haberini aldığımız Hulu, J.J. Abrams ve Stephen King üçlüsünün mini dizi 11.22.63'ten sonraki ikinci iş birliği olacak "Castle Rock" dizisinden heyecan ve merak uyandıran yeni görüntüler geldi!

"CASTLE ROCK" KARAKTERLERİNE İLK BAKIŞ!

Stephen King'in The Dead Zone, The Body ve Cujo gibi hikayelerinden bildiğimiz kurgusal kasaba Castle Rock'tan ismini alan diziden karakterlerin göründüğü yeni teaser New York Comic Con'da yayınlandı.

Yazar ve yürütücü yapımcılar Sam Shaw ve Dustin Thomason; oyuncu kadrosundan Sissy Spacek, André Holland, Melanie Lynskey ve Bill Skarsgård'ın katıldığı Castle Rock panelinde paylaşılan 1:15 dakika süreli videoyu haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

Yayınlanan video hikaye için pek ipucu sunmasa da Shawshank State Prison gibi King'in birçok öyküsünden referansı bizlere sunuyor.

17-10/09/castle-rock-karakterleri.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Korku ustası King'in en sevilen eserlerinin samimi karakter öykü anlatımını yansıtacak psikolojik-korku türündeki dizinin oyuncu kadrosunda André Holland (The Knick), Sissy Spacek (Carrie), Jane Levy (Suburgatory), Melanie Lynskey (Togetherness), Terry O'Quinn (Lost) ve Scott Glenn gibi isimler rol alıyor.

Sam Shaw & Dustin Thomason ikilisinin geliştirdiği projede bu ikili ile birlikte J.J. Abrams, Ben Stephenson ve Liz Glotzer yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

17-10/09/castle-rock-dizisi.jpg

CASTLE ROCK 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bad Robot Productions ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizi 2018 senesi içinde Hulu platformunda izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

"Castle Rock" İlk Bakış - Teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin