Stephen King imzalı Castle Rock dizisi 2. sezon onayını aldı!

Hulu'nun Castle Rock dizisi resmi 2. sezon onayını aldı. Castle Rock 2. sezon detayları...

Volkan Küçükel
15 Ağustos 2018 - 00:23
Kültür Sanat

Dijital yayın platformu Hulu'nun psikolojik gerilim türündeki antoloj-korku dizisi "Castle Rock"a 2. sezon onayı çıktı!

CASTLE ROCK'A 2. SEZON ONAYI!

Hulu, J.J. Abrams'ın Bad Robot Productions'ı ve Stephen King üçlüsünün mini dizi 11.22.63'ün ardından ikinci iş birliği niteliğindeki Castle Rock, Hulu'nun orijinal dizileri arasında en dikkat çekici tanıtım süreçlerinden birini geçirirken, şu ana kadar görmüş olduğu ilginin sonucu olarak yeni sezon onayını cebine koymayı başardı.

Antoloji türündeki dizinin yeni sezonunda tamamen farklı bir hikayenin ele alınacağı belirtiliyor.

18-08/15/castle-rock-dizisi.jpg

Hulu'nun İçerik Birimi'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Craig Erwich konuyla ilgili yaptığı açıklamada dünyanın en iyi hikaye anlatıcılarından çıkan orijinal dizi fikrinin yüksek beklentileri bile aştığını ve gelen tepkilerin sonucu olarak dizinin yaz döneminin en çok konuşulan yapımlarından biri olduğunu belirtirken "Tüm ölçüler; izleyici, eleştirmen ve sosyal medya tepki ve geri dönüşümlerine bakıldığında Castle Rock'ın yaz döneminin en iyi çıkış yakalayan dİzilerinden biri olduğu görülüyor" şeklinde konuştu.

Stephen King'in The Dead Zone, The Body ve Cujo gibi hikayelerinden aşina olduğumuz kurgusal kasaba Castle Rock'tan ismini alan dizi, ilk sezonun ilk üç bölümünün 25 Temmuz'da birlikte yayınlanmasının ardından haftalık olarak izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

18-08/15/castle-rock-hulu.jpg

Sam Shaw & Dustin Thomason ikilisinin geliştirdiği projede bu ikili ile birlikte J.J. Abrams, Mark Lafferty, Ben Stephenson, Stephen King ve Liz Glotzer yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Bad Robot Productions ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan Castle Rock'ın devam etmekte olan ilk sezon oyuncu kadrosunda Andre Holland, Sissy Spacek, Bill Skarsgard, Melanie Lynskey, Scott Glenn, Jane Levy ve Terry O'Quinn gibi isimler yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin