Stumptown 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Çizgi roman uyarlaması Stumptown dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Stumptown 1. sezon 2. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Greg Rucka imzalı aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarlanan "Stumptown" geçtiğimiz hafta "Forget It Dex, It's Stumptown." isimli bölümle ekran macerasına başladı.

STUMPTOWN EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI

Cobie Smulders'in başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinin merkezinde güçlü, kendinden emin, çok zeki eski bir ordu mensubu olup artık Portland-Oregon'da özel dedektiflik yapan Dex Parios bulunuyor. Bir zamanlar ordu bünyesinde istihbarat için deniz aşırı görev yapan, karmaşık bir geçmişe sahip olup sadece kendisine bel bağlamak zorunda olan Dex; Portland, Oregon'daki evine geri döndükten sonra karmaşık bir aşk hayatı, yükselen kumar borçları ve ilgilenmek zorunda olduğu erkek kardeşiyle yaşamını sürdürmektedir. Dex her şeye rağmen kendi sorunlarından çok diğer insanlarla ilgili karmaşık durumları çözmek için uğraş vermektedir.

19-10/02/stumptown-1x02-foto1.jpg

STUMPTOWN AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ

Dizi; Jason Richman'ın senaryosunu kaldeme alıp, James Griffiths'in yönetmen koltuğunda oturduğu açılış bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 4.61 milyon izleyici rakamlarını elde edip parlak bir başlangıç yapamadı.

STUMPTOWN 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Matt Olmstead, Mike Weiss & Jason Richman'ın senaryosunu kaleme alıp; James Griffiths'in (A Million Little Things) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümü "Missed Connections" 02 Ekim 2019 Çarşamba akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde neler olacak?

19-10/02/stumptown-1x02-foto2.jpg

STUMPTOWN 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Dex, yakın zamanda tanıştığı bir kadını aramak için zengin bir adam tarafından işe alınır. Ancak görevin göründüğü kadar basit olmadığını çok geçmeden anlayacaktır.

Bu arada Dex ve Grey'in geçmişi ortaya çıkar.

Oyuncu kadrosu: Cobie Smulders (Dex Parios), Jake Johnson (Grey McConnell), Tantoo Cardinal (Sue Lynn Blackbird), Cole Sibus (Ansel Parios), Adrian Martinez (Tookie), Camryn Manheim (Cosgrove), Michael Ealy (Dedektif Miles Hoffman).

STUMPTOWN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-10/02/stumptown-1x02-foto3.jpg

19-10/02/stumptown-1x02-foto4.jpg

19-10/02/stumptown-1x02-foto5.jpg

19-10/02/stumptown-1x02-foto6-1570043107.jpg

19-10/02/stumptown-1x02-foto7.jpg

"Stumptown" (ABC) 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin