Suits dizisinin spinoff projesine iki yeni isim katıldı!

Rebecca Rittenhouse ve Morgan Spector ikilisi önemli rollerle Suits'in spinoff projesinin oyuncu kadrosuna dahil oldular.

Volkan Küçükel
12 Kasım 2017 - 10:25
Gündem

USA Network'ün uzun soluklu dizisi Suits'in 7. sezonu devam ederken dizinin çalışmaları süren spinoff projesi için haberler gelmeye devam ediyor.

SUITS SPİNOFF'UNDAN OYUNCU KADROSU HABERLERİ

Suits'te Gina Torres'in hayat verdiği Jessica Pearson karakterinin merkezinde yer alacağı spinoff projesinin oyuncu kadrosuna Rebecca Rittenhouse (The Mindy Project) ve Morgan Spector (The Mist) ikilisi önemli rollerle dahil oldular.

İki isim, hikayesi Chicago'da geçecek spinoff dizide görünmeden önce, aynı zamanda uzantı dizi için bir pilot bölüm görevi üstlenecek Suits'in 7. sezon finaline konuk olacaklar.

17-11/12/suits-spinoff-oyuncu-kadrosu.jpg

SUITS SPINOFF KONUSU

Suits'in 7. sezon finali Harvey Specter (Gabriel Macht), Mike Ross (Patrick J. Adams), Louis Litt (Rick Hoffman), Donna Paulsen (Sarah Rafferty) ve Rachel Zane'i (Meghan Markle), Windy City'deki yeni hayatına uyum sağlamaya çalışan eski patronları ve arkadaşları Jessica Pearson ile bir araya getirecek.

Pearson, politikanın kirli dünyasına adım attıktan sonra bu yeni dünyada ayakta kalabilmek adına içgüdülerine ve zekasına, Pearson Spector Litt'ten gelen sağlam ilişkilerine güvenmek zorundadır.

Rittenhouse ve Spector, Suits'in sezon finalinde tanıtılacak ve spinoff projesinin onay alıp diziye dönüşmesi durumunda o dizide devam etmeleri beklenen üç yeni karakterden ikisini canlandıracak.

İkilinin dizideki rollerine bakacak olursak;

Morgan Spector; altı ay içinde gerçekleştirilecek seçimlerde yeniden seçilmek için hazır olan Chicago'nun yakışıklı, karizmatik ve gizemli belediye başkanı Bobby Golec karakterine hayat verecek.

Rebecca Rittenhouse ise Chicago'da doğup büyüyen, hırslı ve tutkulu belediye avukatı Keri Allen karakterini canlandıracak. Rittenhouse resmi olmasa da başkanın en büyük yardımcısı ve sağ koludur.

17-11/12/gina-torres-1510471077.jpg

Son olarak Spike TV'nin ilk sezonunun ardından iptal edilen dizisi The Mist'te Kevin Copeland karakteriyle başrolde karşımıza çıkan Morgan Spector ayrıca Showtime'ın ödüllü dizisi Homeland'in yeni sezonunda düzenli bir rolle yer alacak.

Yakın dönemde The Mindy Project'te Anna ve Blood & Oil'de Cody LeFever rolleriyle izlediğimiz 29 yaşındaki güzel oyuncu Rebecca Rittenhouse ise ayrıca CBS'in bu sezon için geliştirdiği pilot bölüm siparişlerinden Real Life isimli komedi dizisinin başrolüne adını yazdırmış ancak proje kanaldan onay alamayıp diziye dönüşmeyi başaramamıştı.

PROJENİN KAMERA ARKASINDA KİMLER VAR?

Universal Cable Prods. yapımcılığında hazırlanan spin-off projesinin pilot bölümünün senaryosu aynı zamanda Suits'in de yaratıcısı olan Aaron Korsch ve yürütücü yapımcısı Daniel Arkin tarafından kaleme alınırken; Doug Liman, Davis Bartis ve Gene Klein yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler olacak. Birçok Suits bölümünü yönetmiş olan Anton Cropper ise pilot bölümün yönetmen koltuğunda oturan isim olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin