Şükrü Özyıldız yeni dizi için görüşmelere başladı!

Sevilen oyuncu Şükrü Özyıldız ekranlara dönmek üzere görüşmeler yapıyor.

Merve Mutlu
10 Haziran 2020 - 15:12
Gündem

Oyunculuk kariyeri boyunca: Derin Sular, Benim Hala Umudum Var, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar, Kış Güneşi, Çoban Yıldızı ve Nefes Nefese gibi dizilerde rol alan ve son olarak da Enis Arıkan, Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve İbrahim Selim gibi isimleri buluşturarak büyük ses getiren Alice Müzikali'nde yer alan Şükrü Özyıldız, yeni bir dizi için görüşmelere başladı. 

20-06/10/kru-ozyildiz.jpg

Mehmet Yiğit Alp'in patronu olduğu NTC Medya, yeni bir dizi projesi için kolları sıvadı. Veli Çelik'in yöneteceği ve Hakan Kandal'ın da senaryosunu kaleme alacağı Akıncı adını alacak olan dizinin ilk teklifi Şükrü Özyıldız'a gitti. atv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin kesinleşen isimlerinden ilki Yıldıray Şahinler oldu. Kadın başrol oyuncusunun bu hafta belli olacağı diziyi Özyıldız'ın kabul edip etmeyeceği ise şimdilik merak konusu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin