Sullivan & Son'ın geleceği belli oldu!

Kablolu kanallardan iptal-onay haberleri gelmeye devam ediyor.

resim yok
21 Kasım 2014 - 17:30
İptal - Onay

Kablolu kanallardan iptal-onay haberleri gelmeye devam ediyor.

Bu seferki adresimiz TBS. Gelişme ise bir iptal haberi!

Sullivan & Son için bar kapanıyor!


Sullivan & Son'ın geleceği belli oldu. Dizinin ekran ömrü üç sezon oldu.

Detaylar şöyle:

 

BİR İPTAL HABERİ DAHA

Deadline'ın haberine göre, üç sezondur kablolu yayıncı kanal TBS ekranlarına gelmekte olan komedi dizisi Sullivon & Son'ın dördüncü sezonu olmayacak.

Kanaldan yapılan açıklamayla dizi, resmi olarak iptali gördü.

Steve Byrne, Dan Lauria, Jodi Long, Owen Benjamin, Brian Doyle-Murray, Christine Ebersole ve Vivian Bang gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran sitcom Sullivan & Son, 09 Eylül'de ekranlara gelen üçüncü sezonun üçüncü bölümü 'You, Me, and Gary' ile ekranlara veda etmiş oldu.

 

TOPLAM 33 BÖLÜM

Steve Byrne ve Rob Long ikilisinin yaratıcısı olduğu dizi toplam 33 bölümüyle dizi tarihindeki yerini aldı.

 

EKRAN MACERASI İSTATİSTİKLERİ

Temmuz 2012'de 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.0 reyting ve 2.5 milyon izleyici ile yayın hayatına başlayan dizinin sezon içinde izleyici sayısında düşüş olsa da ilk sezonu 0.9 reyting ve 2.2 milyon izleyici ile kapatmayı başardı.

İkinci sezon, 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.0 reyting ve 2.5 milyon izleyici ile düşüş sezonu olurken; asıl düşüş üçüncü sezonda yaşandı ve son sezonun istatistikleri 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.6 reyting ve 1.58 milyon izleyici olarak gerçekleşti.[reklam]

İzlenme oranlarında yaşanan bu düşüş ne yazık ki iptali de beraberinde getirdi.

 

HİKAYESİ

Pittsburgh'un bir işçi sınıfı mahallesinde, içki sever mahalle sakinlerinin tek eğlencesi haline gelmiş Sullivan & Son adlı bar, aynı zamanda yaşlı Jack Sullivan ve ailesinin ekmek teknesi.

Sullivan ailesinin göz bebeği ve barın adına katkı sağlayan biricik oğlu Steve Sullivan ise büyük şehirde kendine yeni bir hayat kurmuş bir şirket avukatı. Babasının 60. doğum günü için yanına sevgilisini de alıp bir günlüğüne Pittsburgh'e dönen Steve, kendini sevdiği insanlardan uzaklaşmış ve doğduğu kasabaya fazlasıyla yabancı buluyor.

İki gün sonra New York’ta başlayacağı bol kazançlı bir iş olduğu halde, her şeyi ardında bırakıp mahallesinin barmeni olmaya karar veriyor.

 

 

'DALLAS' İPTALDEN GERİ DÖNEBİLECEK Mİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin