Supergirl 2. sezondan Superman'li ilk tanıtım videosu geldi

Yeni sezon için Supergirl'de hikayeye birçok yeni karakter katılırken bunlar arasında en çok merak edilen ise kuşkusuz Tyler Hoechlin'in hayat vereceği Superman.

Volkan Küçükel
20 Eylül 2016 - 13:39
Yeni Bölüm

İlk sezonunda CBS ekranlarında izleyicileriyle buluşan, ikinci sezonu için ise yeni kanalı The CW'nun süper kahraman dizileri arasına katılan Supergirl'ün yeni sezonunun başlamasına artık çok kısa bir zaman dilimi kaldı.

Yeni sezon için hikayeye birçok yeni karakter katılırken bunlar arasında en çok merak edilen ise kuşkusuz Tyler Hoechlin'in hayat vereceği Superman.

SUPERMAN'Lİ İLK GÖRÜNTÜLER

Dizi için paylaşılan son tanıtım videosunda Tyler Hoechlin'in Clark Kent (Superman) olarak ilk görüntülerini izleme fırsatı yakalıyoruz.

Kuzenleri, yer kontrolü ile bağlantısını kaybeden bir uçak mürettatını kurtarmak için güç birliği yaparlarken görüyoruz.

16-09/20/supergirl-superman-supergirl.jpg

Bir zamanların Wonder Woman'ı Lynda Carter'ı bu kez 'A.B.D Başkanı' olarak izleyeceğimiz dizinin ikinci sezonunda ayrıca Cougar Town'tan Ian Gomez'i Cat tarafından işe alınan emektar bir gazeteci Snapper Carr, Katie McGrath'ı Lex Luthor'un kız kardeşi Lena Ruthor ve Dichen Lachman'ı ise Supergirl'ü ringe çıkarmak isteyen bir yeraltı dövüş kulübü işletmecisi Roulette karakterleriyle izleyeceğiz.

Floriana Lima ve son olarak kanalın sona eren Containment dizisinde karşımıza çıkan Chris Wood kadrodaki diğer yeni isimler.

2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Supergirl'ün merakla beklenen yeni sezonu 10 Ekim Pazartesi akşamı The CW ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

'Supergirl' 2. sezondan ilk tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin