Supergirl 3. sezonda Reign rolünü Odette Annable canlandıracak!

Odette Annable, The CW' kanalının süper kahraman temalı dizilerinden Supergirl'ün üçüncü sezonunda Reign rolüyle boy gösterecek.

Volkan Küçükel
01 Haziran 2017 - 00:22
Gündem

National City'e yeni bir kötü karakter geliyor!

Son dönemde Pure Genius dizisinde karşımıza çıkan güzel oyuncu Odette Annable, The CW'nun süper kahraman temalı dizilerinden Supergirl'ün üçüncü sezonunda boy gösterecek.

SUPERGIRL 3. SEZONUN BÜYÜK KÖTÜSÜ: "REIGN"

Aktris, üçüncü sezonun büyük kötüsü olarak nitelendirilen "Reign" karakteriyle hikayede yer alacak.

Karakter, DC Comics'in meşhur World Killer hikayesinin bir parçası olarak biliniyor. Kriptonlu bilim adamları tarafından henüz bebekken alınıp birer ölüm makinesi haline getirilen World Killer üyesi Reign karakteri çizgi romanlarda Michael Green ve Mahmud Asrar ikilisi tarafından yaratıldı.

17-06/01/supergirl_reign_s3.jpg

Karakter her ne kadar çizgi romana dayalı olarak ekranlara gelecek olsa da Annable'nin televizyon ekranlarına yansıtacağı karakterin kostümünün DC versiyonundan farklı olacağı belirtiliyor.

Dizinin yürütücü yapımcısı Andrew Kreisberg bu kadro haberiyle ilgili yaptığı açıklamada "Greg (Berlanti) ve ben yıllardır Odette ile çalışmayı istedik. Kendisinin korkunç, güçlü ve yürek burkan Reign rolüyle kadromuza katılmasından dolayı heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

17-06/01/odette.jpg

ANNABLE'IN KARİYERİ

Son dönemde CBS'in medikal draması Pure Genius'ta Dr. Zoe Brockett karakteriyle karşımıza çıkan 32 yaşındaki Annable yakın zamanda ayrıca ABC'nin Astronaut Wives Club (Trudy Cooper) ve Fox komedisi The Grinder'da (Devin Stutz) da rol aldı. Banshee (Nola Longshadow) ile You Again ve Cloverfield filmleri oyuncunun diğer yapımları arasında yer alıyor.

Bu gelişmeyle Annable ve Berlanti bir kez daha aynı projede buluşmuş oldu. Annable daha önceden 2010-2011 seneleri arasında ABC'nin Berlanti yapımı Brothers & Sisters dizisinde rol almıştı.

SUPERGIRL 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Supergirl'ün üçüncü sezonu 2017 sonbaharında ekranlarda olacak.

17-06/01/supergirl-vs-reign-the-worldkiller.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin