Supergirl'de Mr. Mxyzptlk'ı canlandıracak isim belli oldu!

DC Comics evreni karakterlerinden Mister Mxyzptlk'ı Supergirl'ün ikinci sezonunda İngiliz aktör Peter Gadiot canlandıracak.

Superman'in bilindik düşmanlarından biri olan Mr. Mxyzptlk'in Supergirl dizisinde gözükeceğinin haberini geçtiğimiz haftalarda vermiştik.

Çizgi romanlarda beşinci boyuttan gelip eğlenmeyi fazlasıyla seven, kötülükten ziyade eğlence ve haylazlık duyguları ön planda olan küçük bir iblis olarak bilinen karaktere kimin hayat vereceği de belli oldu.

PETER GADIOT 'SUPERGIRL' KADROSUNDA!

Heroic Hollywood'un doğruladığı habere göre; DC Comics evreni karakterlerinden Mister Mxyzptlk'ı Supergirl'ün ikinci sezonunda İngiliz aktör Peter Gadiot canlandıracak.

17-01/07/peter.png

OYUNCUNUN KARİYERİ

Sezonun iki bölümünde gözükeceği belirtilen Gadiot'u özellikle ABC'nin Once Upon a Time'ın spin-off'u olarak ekranlara getirdiği kısa ömürlü Once Upon a Time In Wonderland dizisindeki Cyrus rolüyle biliyoruz.

Gadiot ayrıca son dönemde Queen of the South dizisinde karşımıza çıktı. Tut (Caesar) ve Fresh Meat (Javier) aktörün rol aldığı diğer diziler arasında yer alıyor.

17-01/07/mr-mxyzptlk-supergirl-223555-640x320.png

Geçmiş yıllarda The Adventures of Superboy, Lois & Clark: The New Adventures of Superman ve Smallville gibi dizilerde de vücut bulan Mr. Mxyzptlk karakterinin hikayeye nasıl dahil olacağı konusunda şimdilik bilgi mevcut değil.

SUPERGİRL'ÜN DÖNÜŞÜNE AZ KALDI!

Supergirl, Kevin Smith'in yönetmenliğini üstlendiği sezonun dokuzuncu bölümü "Supergirl Lives" ile 16 Ocak'ta ekranlara geri dönecek.

Mister Mxyzptlk'in Supergirl'de görünecek olması hakkında düşünceleriniz neler?

'Supergirl' 2. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin