Superman öncesini anlatacak Krypton dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu

Superman'in doğumundan önce geçen ve Krypton'un hala yok olmadığı bir evreni bizlere sunacak dizinin oyuncu kadrosuna katılan isimler yavaş yavaş belli oluyor.

Volkan Küçükel
05 Eylül 2016 - 17:00
Magazin

Krypton yavaş yavaş yerleşim bölgesi olmaya başlıyor!

Superman'in doğumundan önce geçen ve Krypton'un hala yok olmadığı bir evreni bizlere sunacak dizinin oyuncu kadrosuna katılan isimler de yavaş yavaş belli oluyor.

'LYTA ZOD' BELLİ OLDU!

Deadline'ın haberine göre Georgina Campbell 'Lyta Zod' karakterini canlandırmak için diziye katılan kadın başrol oyuncusu oldu.

Krypton Askeri Akademisi'nde öğrenci olan Lyta, süper kötü olarak bilinen General Zod'un soy ağacından geliyor. Bu durum göz önüne alındığında; Lyta'nın, Superman'in dedesi Seg-El ile bir romantizm içine girecek olması işleri biraz karmaşıklaştırabilir!

Karaktere hayat verecek Georgina Campbell ismini daha önceden pek duymamış olabilirsiniz. Zira bu rol aynı zamanda kendisinin Amerikan televizyon dünyasındaki ilk rolü olacak.

16-09/05/georgina-campbell.jpg

KARİYERİ

İngiliz draması Murdered by My Boyfriend ile BAFTA Ödülü kazanmış olan İngiliz aktris ayrıca beğenilen suç-gizem draması Broadchurch'un yaklaşmakta olan üçüncü sezonunda David Tennant ve Olivia Colman ile birlikte rol alacak.

OYUNCU KADROSU İÇİN SEÇMELER SÜRÜYOR

Syfy'dan pilot bölüm siparişi alan Krypton'ın hikayesi Superman'in iki kuşak öncesini anlatacak olup Superman'in dedesinin ailesinin onurunu kurtarmak için verdiği mücadele üzerine odaklanacak.

Dizinin deneme bölümünün çekimleri Sırbistan'da gerçekleşecek.

David S. Goyer ve Warner Horizon Television yapımcılığında hazırlanan diziyle ilgili diğer oyuncu kadrosu haberlerini merakla bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin