Devious Maids iptal edildi!

Lifetime pek de umulmayan bir karara imza attı ve Devious Maids ile yola devam etmeme kararı aldı!

Devious Maids için yolun sonu...

4 SEZONLUK MACERA

Lifetime pek de umulmayan bir karara imza attı ve Devious Maids ile yola devam etmeme kararı aldı!

Böylelikle dizinin beşinci sezonu olmayacak.

Karar, dizinin 08 Ağustos'ta ekranlara gelen dördüncü sezon finalinin (dizi finali) yaklaşık bir ay sonrasında gelmiş oldu.

Dizinin uygulayıcı yapımcısı Sabrina Wind, dördüncü sezon finalinin ardından TVLine'a yaptığı açıklamalarda yeni sezonun yepyeni bir hikaye ile karşımızda olacağını söylemişti. Ancak alınan bu kararla birlikte bu hikayeyi izleme fırsatımız olmayacak.

Beverly Hills'te zengin ve güçlü ailelerin yanında hizmetçilik yapan bir grup kadının yaşadıklarını konu edinen dizide Ana Ortiz, Dania Ramirez, Roselyn Sanchez, Judy Reyes, Susan Lucci, Rebecca Wisocky, Tom Irwin ve Grant Show gibi isimleri dört sezon boyunca izledik.

16-09/05/devious-maids-2.jpg

'DEVIOUS MAIDS' REYTİNGLERİ NASILDI?

Dizinin iptalinde en büyük etken düşen izlenme oranları olsa gerek. Aslında dizinin reytingleri hiçbir zaman üst seviyelerde seyredemedi. Ancak dördüncü sezon, izlenme oranlarının dip yaptığı sezon oldu. Son sezonun izlenme oranları ortalama olarak 0.30 reyting oranı ve 923,000 izleyici şeklinde oluştu.

Desperate Housewives yapımcısı Marc Cherry'nin kaleminden çıkan komedi-drama aslında ilk olarak ABC kanalı için geliştirilmiş, 2012 senesinde ABC diziyi onaylamayınca, Lifetime dizinin yayın haklarını satın almıştı.

Dizinin iptali hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce dizi en azından bir sezon daha devam etmeli miydi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin