Supernatural'ın yıldızı Jensen Ackles, The Boys dizisinin kadrosunda!

Yakışıklı oyuncu Jensen Ackles yeni bir proje için anlaştı.

Merve Mutlu
18 Ağustos 2020 - 14:04
Kültür Sanat

2008 yılında başlayan ve uzun yıllar devam eden Supernatural dizisinde canlandırdığı Dean Winchester karakteri ile birçok ülkeden çok büyük bir hayran kitlesi elde eden yakışıklı ve başarılı oyuncu Jensen Ackles, yeni bir dizi ile setlere dönüyor.

20-08/18/jensen-ackles.png

Fantastik türdeki dizide büyük bir başarıyla performans sergileyen oyuncu, The Boys dizisinin kadrosuna katıldı. Bir Amazon Prime dizisi olan The Boys'un ikinci sezonu ilk üç bölümü ile 4 Eylül'de yayında olacak. Ackles ise hazırlıkları süren 3. sezonda yer alarak "Soldier Boy" karakterini canlandıracak. II. Dünya Savaşı'nda savaşan Soldier Boy, ilk ünlü süper kahraman olarak biliniyor ve uzun yıllar boyunca Amerikan kültürünün parçası olmuş biri olarak karşımıza çıkacak.

Oyuncu, yakın gelecekte ilk olarak Supernatural'ın eksik kalan iki bölümünü çekecek ve 8 Ekim'de son yedi bölümünün yayını için dönecek ve 19 Kasım'da ekran hayatını tamamlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin