Survivor 2019'da beklenmeyen sakatlık yüzünden bir oyuncu erken veda ediyor!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor bu sene de bomba gibi başladı. Ancak Survivor 2019 heyecanına sakatlık damga vurdu..

Merve Mutlu
04 Şubat 2019 - 09:26
Magazin

Yayınlandığı her dönemde reyting listelerini alt üst eden ve ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor, bu sene de tv8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 2 Şubat'ta başlayan Survivor 2019 yarışması bu kez Türkiye-Yunanistan arasında yapılıyor. 

Programın 3 Şubat Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunları nefes kesti. Ancak yarışmada bir de sakatlık şoku yaşandı. Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının ikinci bölümünde şok eden bir sakatlık yaşandı. Yunanistan takımının iddialı isimlerinden olan Dimitri, yaşadığı sakatlık sonrasında adaya veda ediyor. 

19-02/04/dimitri.png

Acun Ilıcalı'nin, ‘Doktorlar Dimitri’nin devam edemeyeceğini söylüyorlar çok büyük ihtimalle. Eğer bir gelişme olmazsa Dimitri Survivor’a devam edemeyecek. Yerine yedek yarışmacılarından birisi gelecek’ açıklamasını yaptığı yarışmacı Dimitri, Survivor'dan ayrılan ilk isim oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin