Çağla Demir Elimi Bırakma dizisinde!

Ekranların sevilen oyuncusu Çağla Demir TRT 1 ekranlarının başarılı dizisi Elimi Bırakma kadrosuna katıldı!

Nurşah
04 Şubat 2019 - 09:25
Gündem

Geçtiğimiz yaz aylarında yayın hayatına başlayan Elimi Bırakma dizisinin kadrosu giderek genişlemeye devam ediyor. Pazar akşamlarının sevilen dizisinin kadrosuna güzel oyuncu Çağla Demir katıldı!

19-02/04/agla-demir-yeni-dizi.jpg

Çağla Demir diziye geliyor, Cenk ile Azra'nın arası açılacak!

Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan ve beklenen reytingi alamadığı için erken final yaparak izleyicilerine veda eden Kocaman Ailem dizisinde başrolde yer alan Çağla Demir TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma'nın kadrosuna katıldı!

19-02/04/agla-demir-elimi-birakma.jpg

Geçtiğimiz günlerde diziye genç ve yetenekli bir doktorun katılacağı duyurulmuş ve bu karakteri kimin canlandıracağı büyük bir merak konusu olmuştu... Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre güzel oyuncu TRT 1 ekranlarının sevilen dizisinin yeni yüzü olacak ve büyük bir ihtimalle Cenk'e aşık olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin