Survivor 2021'de bu hafta kim elendi?

Survivor son bölümde kim elendi?

Merve Mutlu
03 Mart 2021 - 15:22
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması bu sene de büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Büyük bir heyecanla devam eden yarışmada sona kalan Dört yarışmacı arasında en az oyu alan isim Survivor'a veda etti. 

21-03/03/survivor.png

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarının birini gönüllüler takımı, diğerini ise ünlüler kazanmayı başarmıştı. Survivor konseylerinde yapılan oylamalarla ilk iki aday belli olmuştu ve son bölümde de sms birincileri diğer eleme adaylarını belirledi.

Survivor 2021'de bu hafta kim elendi?

21-03/03/agman.png

Survivor Türkiye’nin 8. haftasında ünlüler ve gönüllülerin SMS birincileri açıklandı. Ünlüler takımının SMS birincisi Batuhan Gönüllüler takımı SMS birincisi ise Ayşe Yüksel oldu. Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ünlüler olmuştu. Ada konseyindeki oylamada ünlüler takımının eleme adayı ise oyuncu Öykü Çelik olmuştu. Bu hafta ikinci dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerde ise konseydeki oylamada adı en çok yazılan Aleyna Çalışkan 2. eleme adayı oldu. Batuhan, 3. eleme adayı olarak Çağman Çatay'ı söyledi  Ayşe ise 4. eleme adayı olarak Hanzade Ofluoğlu'nun ismini verdi. Hanzade, Aleyna, Çağman ve Öykü arasında sms oylamasında en az oyu alan Survivor'a geçen hafta katılan Çağman oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin