Survivor Alper Baycın neden öldü? Dominik'te gerçekleşen olayın ayrıntıları...

Survivor set çalışanı Alper Baycın'ın ölümü tüm ekibi büyük bir yasa boğdu. Dominik'te gerçekleşen olayda neler oldu? Alper Baycın nasıl öldü?

Nurşah
28 Haziran 2018 - 11:30
Magazin

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği sevilen yarışma programında geçtiğimiz gün oldukça üzücü bir olay yaşandı... Set çalışanlarından kameraman Alper Baycın'ın uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi ekip arasında büyük bir üzüntüye sebep oldu... Survivor Alper Baycın neden öldü?

 18-06/28/survivor-alper-baycin-neden-oldu.jpg

Alper Baycın neden öldü?

Survivor set çalışanı Alper Baycın'ın zamansız ölümü ekiptekileri büyük bir üzüntüye boğdu. İddialara göre iş çıkışında Dominik Las Terrenas bölgesinde sokak ortasında iki kişinin saldırısına uğradı. Çantası gasp edilmek istenen Alper Baycın, saldırganlardan birisinin kalbini bıçaklaması sonrasında olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerinden kaçan saldırganlar polis ekipleri tarafından yakalandı. 24 yaşındaki Baycın'ın Marmara Üniversitesinden yeni mezun olduğu ve nişanlı olduğu öğrenildi. Yarışma bitiminde Türkiye'ye döndükten sonra evlilik hazırlıklarına başlayacağı da söylentiler arasında...

18-06/28/acun-alper-baycin.jpg

Acun canlı yayını iptal etti!

27 Haziran tarihinde yani dün Kıbrıs'ta gerçekleşecek olan canlı yayın yarı finali de iptal oldu. Acun Ilıcalı konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

Çok üzücü bir olay yaşadık. Ekip olarak iş arkadaşımızı, kardeşimizi sevgilisi Alper'imizi haince bir saldırı sonrası Dominik'te kaybettik. Ekip olarak çok üzgünüz. Bizim projelerimizde yer alan televizyonculukta geleceği olan bir kardeşimiz. Kadere çok inanan biriyim ama böyle ani bir durum yaşadığımız zaman bizim için büyük bir yıkım oluyor. Ekip olarak çok konuşacak durumda değiliz. Buradan bütün ailesine sabırlar diliyorum. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz.

 18-06/28/survivor-alper-baycin.jpg

Üzücü olay sonrasında Acun Ilıcalı, Alper Baycın'ın fotoğrafını paylaşarak taziyelerini dile getirdi:

Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim

Ayrıca geçtiğimiz günlerde adadan elenerek yurtlarına dönen yarışmacılar arasında bulunan Hakan Hatipoğlu, Murat Ceylan ve Sema Aydemir de Alper Baycın'ın ölümü ile ilgili üzüntülerini sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin