Survivor Birsen ile Nihat Doğan aşkından ilk kare geldi!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan 2018 Survivor yarışmacılarından olan Birsen Bekgöz ile türkücü Nihat Doğan arasındaki aşk iddiaları en sonunda gerçeklik kazandı!

Nurşah
11 Temmuz 2018 - 14:49
Magazin

Nihat Doğan ve Survivor Birsen arasındaki aşk iddiaları geçtiğimiz günlerin en çok konuşulan magazin haberleri arasına girmişti... İkili arasındaki ilişki en sonunda eski atlet Birsen Bekgöz'ün Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile belgelendi. İşte o fotoğraf!

18-07/11/survivor-birsen-nihat-dogan.Jpeg

Nihat Doğan ve Birsen Bekgöz aşkı!

37 yaşındaki başarılı sporcu geçtiğimiz sezon ekranlarda yayınlanan Survivor 2018 yarışma programına katılmış ve ünlü türkücü Nihat Doğan ile yarışma esnasında tanışmıştı. Bir süre önce de ikili arasında bir ilişkinin olduğuna dair söylentiler magazin gündemine yerleşmişti...

Bu iddialara en etkili yanıtı ise Birsen Bekgöz instagram hesabı üzerinden verdi. Beraber çekildikleri fotoğrafa açıklama olarak "Yüzün kiminle gülüyorsa yüreğin ona aittir" yazan başarılı isim, takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu! 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin