Survivor Erdi Kalk Gidelim dizisinde!

Survivor Erdi TRT 1 ekranlarının sevilen aile komedi dizisi Kalk Gidelim oyuncu kadrosuna dahil oldu. İşte detaylar...

Nurşah
11 Temmuz 2018 - 12:33
Magazin

Geçtiğimiz senenin Survivor yarışmacılarından olan Erdi Ünver Temmuz ayında TRT 1 ekranlarında ikinci sezonu ile izleyici karşısına çıkacak olan Kalk Gidelim oyuncu kadrosuna katıldı! Survivor Erdi kimdir, kaç yaşında? Detaylar haberimizde!

18-07/11/kalk-gidelim-agir-abi.jpg

Survivor Erdi Kalk Gidelim'de!

İlk olarak Göz6 adlı yarışma programını kazanan sonrasında da Survivor'a katılan Erdi Ünver 11. haftada elenmişti. Aradan geçen günlerde Amerika'ya giderek oyunculuk eğitimi almış ve 4 ayrı sinema filminde de bu yeteneğini izleyiciler karşısında sergilemişti... Halk tarafından oldukça sevilen Survivor Erdi, şimdi de dizi oyunculuğuna giriş yapıyor!

Kalk Gidelim dizisinin ikinci sezonunda Ağır Abi karakteri ile kendisini gösterecek olan Erdi Ünver rolü ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

İnsanlar beni ağır abi olarak tanıdı, sevdi. Sinema filmlerinde de hep ‘ağır abi’ oldum, insanlar demek ki beni gözünde öyle canlandırıyor. Kariyerimde büyük duayen Kadir İnanır gibi olmak çok isterim. Kadir İnanır’ı örnek alıp, onun izinden yürümeye çalışıyorum

18-07/11/erdi-unver-kalk-gidelim.Jpeg

Erdi Ünver kimdir?

İstanbul Bayrampaşa'da yaşayan Erdi Ünver, aslen Kırklarelili olup Boşnak göçmenidir. Yine Bayrampaşa'da bulunan Sabit Büyükbayrak Lisesi mezunudur. Kısa bir süre futbol oynamış olsa da asıl hayalinin bir futbol menajeri olmak olduğunu söylemiştir... Geçtiğimiz sene Tv8 kanalında yayınlanan Göz6 programının birincisi olarak Survivor'a katılmaya hak kazanmış ve Survivor 2017 yarışma programının 11. haftasında elenmiştir.

Günümüze gelene dek 4 ayrı sinema filminde rol alan ve Amerika'da oyunculuk eğitimi alan Erdi Ünver, dizi oyunculuğuna da TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim ile iddialı bir giriş yapmıştır...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin