Hayati ve Diğerleri final yapıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen polisiye komedi dizisi Hayati ve Diğerleri final yapıyor!

Nurşah
11 Temmuz 2018 - 11:17
Yeni Bölüm

Başrollerinde Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu ve Levent Ülgen'in yer aldığı Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayati ve Diğerleri final kararı aldı! Hayati ve Diğerleri ne zaman final yapacak?

18-07/11/hayati-ve-digerleri-final.jpg

Hayati ve Diğerleri final bölümü

Hayati ve ekibinin İkircikli Karakolunda yaşadıkları enteresan olayları mizahi bir bakış açısı ile izleyici karşısına çıkartan polisiye komedi dizisinden izleyicilerini üzecek haber geldi! Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ve eğlenceli konuları ile dikkat çeken Hayati ve Diğerleri final yapıyor...

2017 dizi sezonunda ilk bölümü ile ekrana gelen ve sonrasında yaz ayları için rafa kaldırılan dizi geçtiğimiz haftalarda kaldığı yerden yayınlanmaya devam etmişti... Fakat ikinci şansında da reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan Hayati ve Diğerleri dizisi 17 Temmuz 2018 Salı günü saat 22.15'te yayınlanacak olan 6. bölümü ile birlikte final yaparak izleyicilerine veda edecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin