Survivor güzeli Almeda hangi diziye katıldı?

Muhteşem Yüzyıl dizisine bir sürpriz transfer daha!

resim yok
03 Eylül 2013 - 10:33
Magazin

Muhteşem Yüzyıl dizisine bir sürpriz transfer daha!

 

YENİ SEZON SÜRPRİZLERİNE DEVAM

Başrollerinde Halit Ergenç ve Vahide Gördüm'ün rol aldığı Muhteşem Yüzyıl'ın yeni sezonu için diziye yeni bir oyuncu daha transfer edildi.

 

KİMLER KATILMIŞTI?

Halit Ergenç'in canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman'ın tahtının en güçlü varisi olan Şehzade Mustafa olarak izlediğimiz Mehmet Günsür'ün yanı sıra yeni sezonunda Şehzade Beyazıd karakteriyle Aras Bulut İynemli, Şehzade Selim karakteriyle Engin Öztürk ve Nurbanu Hatun karakteriyle Merve Boluğur gibi isimler kadroya dahil olmuştu.

 

ALMEDA SÜRPRİZİ!

Ve Muhteşem Yüzyıl kadrosuna son olarak yarışmalar sayesinde ünlenen Almeda Abazi katıldı.

 

13 BÖLÜMLÜK SÖZLEŞME

Almeda ilk etapta Muhteşem Yüzyılla 13 bölümlük sözleşme imzaladı.

 

KİMİ CANLANDIRACAK?

Almeda'nın Nurbanu karakterinin en yakın arkadaşı olması bekleniyor.

Ancak ileride Selim'in gönlünü kaptıracağı cariye olması beklendiğinden 13 bölüm sonra Nurbanu tarafından öldürüleceği düşünülüyor.

 

KİMDİR?

Almeda Abazi; 13 Şubat 1992’de Arnavutluk’ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazanmıştır.

Lise Eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Üniversite eğitimine Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir. Mankenlik yapmaktadır. Türkiye'ye yerleşen Almeda Abazi mesleki hayatını Türkiye'de devam ettirme kararı verdi.[reklam]

Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır.

Katıldığı yarışma proğramı “Yok Böyle Dans”'ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur. Bir açıklamasında, Türkan Şoray ve Beyonce hayranı olduğunu dile getiren Almeda Abazi, "Oyunculuğa geçersem benim için de Türkan Şoray kuralları geçerli olacak" dedi. Abazi, Beyonce'ye de rakip olabileceğini söyledi.

Şu ana kadar bulunduğu Sinema Filmleri; Konak ve Show Business, TRT Dizisi Ayrılık’ta rol almıştır. Bamya yemeğinden nefret eden ve en gizli zevki “Paraşütle atlamak” olan Almeda Abazi Kickboks da biliyor. Boyu 1.72 cm olan Almeda Abazi 2012 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılmıştır.

 

 

''TÜRKİYE'DE MERYEM UZERLİ'YE 10 ÇEKEN KIZLAR VAR'' DİYEN ÜNLÜ KİM?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin