Gonca Vuslateri'nin doğum günü partisine ünlü akını!

Yalan Dünya dizisinin Vasfiye Teyze'si Gonca Vuslateri önceki gün 27 yaşına unutulmaz bir partiyle girdi.

resim yok
03 Eylül 2013 - 10:13
Magazin

Yalan Dünya dizisinin Vasfiye Teyze'si Gonca Vuslateri önceki gün 27 yaşına unutulmaz bir partiyle girdi.

 

YENİ YAŞINI KUTLADI

Rol aldığı Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Vasfiye Teyze karakteriyle yıldızı parlayan genç oyuncu Gonca Vuslateri önceki gün Maçka Küçükçiftlik Parkı Bahçe’de düzenlediği doğum günü partisiyle yeni yaşını kutladı.

 

YOĞUN HAZIRLIK YAPILDI

Günler öncesinden mekanı ayırtan oyuncunun isteği üzerine açık alana her türlü ses sisteminin bulunduğu küçük bir sahne, alkollü ve alkolsüz içecek stantları ile barbeküler hazırlandı.

 

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Açıkhavada adeta bir konser havasında geçen partiye oyuncunun set arkadaşları ile sanat dünyasının ünlü simaları katıldı.

Adeta ünlüler geçidinin yaşandığı partiye;

 

Hande Ataizi, Can Bonomo, Hazal Kaya, Gupse Özay, İrem Sak, Derya Karadaş, Rıza Kocaoğlu, Sertab Erener, Atilla Özdemiroğlu, Model Grubu, Ayta Sözeri, Keremcem, Esra Dermancıoğlu, Ömür Gedik, Hakan Akkaya gibi isimler ise renk kattı.

 

KURTLARIMIZI DÖKECEĞİZ

Kapıda konuklarını tek tek karşılayıp, parti başlamadan önce gazetecilere poz veren Vuslateri:

 

''KURTLARIMIZI DÖKMEYE GELDİK!''

''Bu gün kendi aramızda eğlenmek için bir araya geldik. Kurtlarımızı dökeceğiz. Belki ben de sahneye çıkarım'' diye konuştu.

Havanın kararmasıyla birlikte hız kazanan gecede Vuslateri, kendisiyle aynı gün doğan kardeşi ve geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayamayan Hande Ataizi ile sahneye çıktı.

 

PASTAYI KİMLERLE KESTİ?

Kardeşi ve Hande Ataizi ile birlikte doğum günü pastasını kesen Gonca Vuslateri, gece boyunca bir an olsun yerinde duramadı.[reklam]

SAHNEYE ÇIKAN İSİMLER

Genç oyuncu, sırayla Atilla Özdemiroğlu, Can Bonomo ve Model Grubu ile birlikte sahneye çıkıp şarkı söylemeyi de ihmal etmedi.

Söylediği şarkılarla konuklarını eğlendiren oyuncu, kimi zaman ise sahneye davet edilen isimlerden istek parçası istedi.

 

TOPLAM 150 KİŞİ

150 kişinin katıldığı parti açıkhava konserlerini aratmazken, şarkıcı dostlarının hediyeleriyle ise oldukça mutlu oldu.

 

 

YALAN DÜNYA'NIN YILDIZ OYUNCU HAKKINDA HİÇ DUYMADIKLARINIZ BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin