Survivor Hilmi Cem Yunan güzelle aşk mı yaşıyor?

Survivor 2018 yarışmacılarından olan Hilmi Cem İntepe Yunan güzel Rodanthi Kaparou ile aşk mı yaşıyor?

Nurşah
10 Temmuz 2018 - 16:20
Magazin

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan Survivor Adem ile Sema arasındaki ilişki iddialarına bir yenisi daha eklendi... Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor yarışma programının sevilen isimlerinden Hilmi Cem gönlünü Yunan oyuncu Rodanthi Kaparou'ya mı kaptırdı?

18-07/10/hilmicem-rodanthi-kaparou.jpg

 Hilmi Cem Yunan Survivor yarışmacısı Rodanthi Kaparou ile aşk mı yaşıyor?

Sevilen yarışma programı Survivor 2018 sona erse de gelen haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Dedikoduların odağında bu kez başarılı yarışmacı ve oyuncu Hilmi Cem İntepe var... 26 yaşındaki sevilen ismin adı Yunanistan Survivor'unun yarışmacılarından birisi olan Rodanthi Kaparou ile birlikte anılmaya başlandı!

 18-07/10/hilmi-cem-yunan-survivor.PNG

Yarışma sürecinde Türk ve Yunan takımları karşılıklı olarak oyunlar oynamış ve kazananlara ödüller verilmişti... İşte bu karşılaşmalar sırasında Acun, Hilmi Cem'den hoşlanan Yunan güzelinden şu sözlerle bahsetmişti:

Yunan takımından senden hoşlanan birisi var. Türkiye Yunanistan Survivor oyununda, Yunan bir yarışmacı senden çok etkilenmiş. Kendisi bana 'Acaba ne zaman Türkiye'yle tekrar oyun oynayacağız' diye sordu. Soruda olayı çözdüm. Ne kadar boş bakıyorsam artık o anlattı.

 18-07/10/hilmi-cem-intepe-ask.jpg

Yarışmanın bitmesinin ardından ülkeye dönen Hilmi Cem, Yunan isme instagram üzerinden arkadaşlık isteği göndermişti... Uçan Kuş'un yaptığı habere göre ise ikili arasında yeni bir aşk başlıyor... Bu iddialara sebep veren durum ise iki ismin karşılıklı olarak birbirini takip etmesi ve giydikleri aynı tişört...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin