HBO Nordic'ten ilgi çekici Game of Thrones 8. sezon görseli!

Game of Thrones'un 8. ve final sezonu öncesinde HBO Nordic cephesinden bir görsel paylaşıldı.

Fenomen dizi "Game of Thrones"un sekizinci ve final sezonu bizden bir yıl kadar uzakta ancak şimdiden yeni sezon için tasarlanmış bir poster ya da afişe bakıyor olabiliriz!

HBO NORDIC'TEN 8. SEZON GÖRSELİ

HBO'nun İskandinav ülkelerinde hizmet veren yayın platformu HBO Nordic geçtiğimiz günlerde resmi Facebook hesabından aşağıdaki görseli paylaştı.

18-07/10/hbo-nordic.jpg

Görselin başlığı olarak "Uzun gece geliyor, ölüler de onunla birlikte geliyor" ibaresi kullanılırken "Gelecek yıl Ak Yürüyenler ile gerçekleşecek savaşta kimin galip geleceğini öğreneceğiz" açıklaması yapılmış.

Resmi poster olarak duyurulmayan bu çalışma her şeye rağmen yeni sezon için yayıncı platform tarafından gelen ilk görsel olma özelliğini taşıyor.

18-07/10/game-of-thrones-8-sezon-gorsel.jpg

Bu görselin HBO'nun ana sosyal medya hesaplarında kullanılmadığını söyleyelim.

HBO NORDIC SIZINTIYLA HATIRLANIYOR!

HBO Nordic geçtiğimiz sezon Game of Thrones'un bir bölümünün sızdırılmasıyla gündeme gelmişti. HBO Nordic, yedinci sezonun "Beyond the Wall" isimli bölümünü bir yanlışlık sonucunda normal televizyon yayını öncesinde platforma izlenebilir şekilde eklemiş ve bir saat boyunca izleyiciler normal yayın gününden önce bölüme ulaşabilmişlerdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin