Erkenci Kuş nerede çekiliyor?

Star Tv ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş nerede çekiliyor?

Nurşah
10 Temmuz 2018 - 17:28
Gündem

Başrollerinde Can Yaman, Demet Özdemir ve Birand Tunca'nın yer aldığı, yaz aylarının en sevilen dizilerinden birisi olmaya aday olan Erkenci Kuş nerede çekiliyor?

18-07/10/erkenci-kus-nerede-cekiliyor-1531231791.jpg

Erkenci Kuş nerede çekiliyor?

Star Tv ekranlarında her salı akşamı izleyenlerinin eğlence dolu dakikalar yaşamasını sağlayan dizi bu akşam 3. bölümü ile yine oldukça güldürecek gibi görünüyor. Oyuncu kadrosundaki isimler ve konusu ile olduğu kadar mekan seçimleri ile de oldukça dikkat çeken dizinin nerede çekildiği ise merak edilen konular arasında...

Dizinin çekimleri için İstanbul'un çeşitli semtleri mekan olarak kullanılıyor. Erkenci Kuş dizi ekibi, sokak ve ev çekimleri için diğer pek çok dizi setinin yer aldığı Beykoz Kundura'yı mekan olarak seçmiş... Dillere destan Fikr-i Harika ajansının çekimlerinin yapıldığı mekan ise Tuzla'da yer alıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin