Game of Thrones uzantı dizisi The Long Night'ın çekimlerinin başlangıç tarihi belli oldu!

Game of Thrones'un daha önceden duyurulan beş devam dizisi projesi içinde yer alan ve geçtiğimiz haftalarda HBO'dan resmi pilot bölüm onayını kapan dizinin çekimlerine çok yakında başlanıyor.

Game of Thrones bitiyor ama devam dizileri yolda! İzleyenleri Game of Thrones evreninin geçmiş dönemine götürecek olan ve geçtiğimiz haftalarda yayıncı kanal HBO'dan resmi deneme bölümü siparişini alan dizinin çekimlerine yakın bir zamanda başlanıyor!

Game of Thrones'un 2019 yılı içinde sona erecek olmasının ardından arayı soğutmak istemeyen yapımcılar ve kanal, görünen o ki devam dizisi için elini çabuk tutuyor. Yeni dizinin çekimlerine önümüzdeki Ekim ayı içinde Belfast'ta başlanacak.

ÇEKİMLER EKİM AYINDA PAINT HALL'DA BAŞLIYOR!

"The Long Night" ön ismiyle senaryo geliştirme çalışmalarına başlanan dizinin çekimlerine Belfast-Titanic Quarter'da bulunan Paint Hall Stüdyosu'nda başlanacağı belirtiliyor.

Stüdyo, Game of Thrones'un ana dizisi dışında Superman prequel'i Krypton dizisine de ev sahipliği yapıyor. Star Wars'ın gelecek yıl izlenebilecek spin-off'u için de yine burası kullanılıyor.

18-07/10/belfast.jpg

"THE LONG NIGHT" KONUSU

George R.R. Martin ile birlikte Kick-Ass ve Kingsman'daki çalışmalarıyla dikkat çeken Jane Goldman'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi izleyicileri Game of Thrones'ta yaşananların binlerce yıl öncesine götürecek ve Westeros tarihçesinin dehşet verici sırları ile Ak Gezenler'in gerçek kökeni gibi konularda merak edilen soruların cevaplarını sunacak.

Martin'in geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamaya göre dizide Game of Thrones'un ana dizisinden herhangi bir oyuncu yer almayacak.

18-07/10/white-walkers.jpg

GAME OF THRONES'UN DİĞER UZANTI DİZİLERİ DE YOLDA!

HBO bu proje dışında farklı Game of Thrones devam dizileri üzerine çalışmalarını da sürdürüyor. Bu projelerin yazar ekibinde ise Max Borenstein, Brian Helgeland, Carly Wray ve Bryan Cogman gibi isimler görev yapmaktalar.

Game of Thrones'un her bir bölümünün maliyeti 15 milyon dolar civarındaki altı bölümlük final sezonu 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşacak. Şimdilik sadece deneme bölümü onayı bulunan bu dizinin başlangıç tarihi konusunda konuşmak için ise henüz çok erken.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin