Venezuela Devlet Başkanı Maduro Diriliş Ertuğrul setini ziyaret etti!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un hayranlarından birisi olan Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Türkiye ziyareti sırasında dizinin setini de es geçmedi...

Nurşah
10 Temmuz 2018 - 18:00
Magazin

Diriliş Ertuğrul dizisinin yurt dışındaki hayranları hiç de azımsanacak düzeyde değil... Diriliş Ertuğrul'un sıkı bir takipçisi olan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Türkiye ziyareti sırasında sevdiği dizinin setine uğramayı de ihmal etmedi...

18-07/10/maduro-dirilis-ertugrul.jpg

Venezuela Devlet Başkanı Maduro Diriliş Ertuğrul setinde!

Geçtiğimiz günlerde Kayı Bayrağı ve çift başlı kartal simgesinin bulunduğu yüzük ile çekildiği fotoğrafları paylaşan Devlet Başkanı Maduro'nun Diriliş Ertuğrul dizisinin sıkı takipçisi olduğunu bu vesileyle öğrenmiştik... Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlama töreni için Türkiye'ye gelen başarılı isim Diriliş Ertuğrul setini de ziyaret etti.

18-07/10/maduro-dirilis-ertugrul-setinde.jpg

Nikolas Maduro'nun b sürpriz ziyaretini ise Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabı Twitter üzerinden takipçilerine duyurdu:

Venezüella Devlet Başkanı Sayın Nicolas Maduro, Diriliş Ertuğrul dizimizin setini ziyaret etti. Kendisi de Diriliş Ertuğrul hayranı olan sayın Maduro'ya Türk mutfağının seçkin yemeklerinden ikram ettik.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin