Survivor Turabi'den merak uyandıran paylaşım!

Survivor yarışmacısı Turabi'den merak uyandıran bir paylaşım geldi! Turabi Çamkıran Survivor 2019 kadrosunda mı yarışacak?

Nurşah
21 Aralık 2018 - 12:00
Magazin

Tv8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor için geri sayım başladı! Merakla beklenen yarışma programının Şubat ayının ilk haftalarında izleyici karşısına çıkacağının duyurulmasının ardından Survivor 2019 yarışmacıları da büyük bir merakla araştırılmaya başlandı!

18-12/21/survivor-turabi-2019.jpg

Turbo Turabi'den merak uyandıran paylaşım!

Survivor yarışma programının unutulmaz yarışmacısı Turabi Çamkıran, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçilerini heyecanlandıracak bir paylaşım yaptı!

18-12/21/survivor-2019-turabi.jpg

Bu paylaşımın ardından Türkiye-Yunanistan konsepti ile ekranlara gelmek için hazırlıkların başladığı "Survivor 2019'da Turabi de mi var?" soruları takipçileri tarafından sorulmaya başlandı. Paylaşılan videoda yer alan "Çok yakında. Benimkisi fırtına öncesi sessizlik!" notu Turabi Çamkıran hayranlarını daha da meraklandırdı. Henüz herhangi bir açıklama yapılmasa da, fenomen haline gelen yarışmacının yeni sezonda ekranlarda olacağı düşünülüyor... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin