Bizim Hikaye 52. bölümde Filiz ve Barış evlendiler!

Geçtiğimiz akşam yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin 52. bölümünde Filiz ve Barış nihayet evlendiler.

Merve Mutlu
21 Aralık 2018 - 12:17
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye, geçtiğimiz akşam 52. bölümüyle ekranlardaydı. Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in rol aldığı Bizim Hikaye dizisinin 52. bölümünde Filiz ve Barış nihayet evlendiler. 

Hazal Kaya'nın canlandırdığı Filiz karakteri ve Burak Deniz'in canlandırdığı Barış, evlerinde düzenlenen sade bir törenle evlendiler. Filiz'e tuzak kurarak cezaevine yollamaya çalışan Nihal ise kötü planlarıyla Barış'ı iyice köşeye sıkıştırdı. 

18-12/21/filiz-ve-baris.png

Nihal, Filiz'i hapse göndermek için, Filiz'i kandırarak bir işadamı aracılığıyla sahte belgeleri imzalattı. Filiz'i 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tekrar cezaevine yollamaya yetecek olan bu belgeleri Barış'a söyleyen Nihal, Barış'ın kendisiyle Amerika'ya gelmesini istedi.Barış ise Nihal'e rest çekerek karşı atağa geçti. Avukat Selim de Nihal'le işbirliği yapmasının pişmanlığını yaşayarak Barış'a yardım etti. Elibollar ise belgeleri Nihal'den almayı başardı ve Filiz'i kurtarması için Selim'e verdi. Ancak Selim'in ortağı belgeleri çalarak tekrar Nihal'e verdi.

Barış öldü mü?

Nihal'in tüm çabalarına rağmen Filiz ve Barış nihayet evlendi. Düğünlerinin ertesi günü Barış, Nihal'den gelen telefonla mahvoldu. Belgeleri tekrar alan Nihal, Barış'a kendisiyle gelmediği takdirde belgeleri savcılığa vereceğini söyledi. Nihal'i durdurmak için giden ise Barış ise trafik kazası geçirdi. Olay yerine gelen Nihal'e ise polisler arabanın yandığını ve ölen kişinin kimliği tanınmayacak hale geldiğini söyledi. Bu sahne ise 'Barış öldü mü?' sorusunu akıllara getirdi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin