Survivor yarışmacıları deprem haberiyle yıkıldı! Bu sebeple hangi isimler yarışmadan çekildi?

Survivor 2023'te yarışmacılar tüm heyecan devam ediyor. Yarışmacılar Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremi de öğrendi. 22 Şubat Survivor yeni bölümde Acun Ilıcalı, deprem haberini yarışmacılarla paylaştı. Başta Survivor Murat Eken olmak üzere tüm yarışmacılar göz yaşlarına boğuldu. Peki Survivor'dan ayrılan isimler oldu mu? Deprem felaketi sebebiyle hangi isimler yarışmadan çekildi? Aysu Keskin adadan ayrıldı mı? Aysu Keskin kimdir?

Volkan Usta
23 Şubat 2023 - 10:50
Kültür Sanat

Survivor 2023 tüm hızıya sürerken, ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle yarışmacılara açıklama yapan Acun Ilıcalı ve yarışmacılar gözyaşlarını tutamadı. İşte detaylar!

Acun Ilıcalı Survivor 2023 yarışmacılarına deprem haberini verdi. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2023 yeni bölümüyle ekrana geldi. Deprem nedeniyle yayınlanmayan Survivor'da yarışmacıların Kahramanmaraş depremini bilip bilmediği uzun süredir merak konusu olmuştu.

23-02/21/63f3e374133cee103f0955bf.jpg

ACUN ILICALI YARIŞMACILARA DEPREMİ HABER VERDİ 

Survivor 2023'te Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler yarışıyordu. Yeni formatla ekrana gelen yarışmada Berdan Mardini, Seçkin Piriler, Yusuf Güney ve Survivor Chaby geçtiğimiz günlerde kendi istekleriyle veda etmişti.

23-02/21/63f3e373133cee103f0955ba.jpg

Bu akşam yayınlanacak bölümde Kahramanmaraş depremini öğrenen Survivor 2023 yarışmacıları gözyaşlarına boğuldu.

23-02/21/63f3e372133cee103f0955b8.jpg

Survivor Aysu Keskin'in gözleri dolarken, Survivor Murat Eken de şaşkınlığını gizleyemedi. Tüm yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu.

SURVİVOR BİTTİ Mİ, DEVAM EDECEK Mİ? 

Acun Ilıcalı, konseyde yarışmacılara üzücü haberi verdi ve çekimlere de ara verildiğini belirtti: ''Ülkemizde Kahramanmaraş merkezli çok büyük bir deprem oldu. Ailelerinizle konuştuk. Yakın akrabalarınız arasında can kaybı yok. Ancak ülke olarak çok zor durumdayız. Çekimlere ara veriyoruz. Sizi evlere alacağız. Biz de elimizden geldiğince deprem bölgesine yardım etmeye çalışıyoruz. Zor bir dönemi yaşıyoruz. Fazla da konuşmak istemiyorum. İstediğiniz yakınlarınızla konuşabilirsiniz. Arkadaşlarımız size gerekli bilgileri verecek. Allah yardımcımız olsun milletçe.''

dgdfgdgdfgd

"AYSU KESKİN YARIŞMADAN ÇEKİLDİ" İDDİASI!

Acun Ilıcalı açıklama yaparken Ünlüler takımı yarışmacısı olan Aysu Keskin, ağlayarak konseyi terk etti. Aysu Keskin'in maalesef en yakın arkadaşını deprem bölgesinde kaybettiği bu nedenle de yarışmadan çekilmesinin söz konusu olduğu öğrenildi. Ayrıca Aysu dışında 5 yarışmacının daha programdan ayrıldığı iddia edildi. Fakat bu konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin