Survivor'da ödül oyunlarını hangi takım kazandı? Yarışmaya veda eden isim kim oldu?

TV8'in fenomen yarışması Survivor 121. bölümüyle ekrana geldi. Peki Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor ödül oyununu kim kazandı? Adaya veda eden isim kim oldu? Survivor 2023 takımlar kimlerden oluşuyor? Survivor 2023 ünlüler takımında kimler var? Survivor 2023 gönüllüler takımı yarışmacıları kim? Survivor 2023 122. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 2023 122. bölümde neler olacak? Survivor 2023 reytinglerde kaçıncı oldu? Survivor Cansu kimdir?

Volkan Usta
06 Haziran 2023 - 09:29
Kültür Sanat

Survivor 2023'te son 6'da mücadele veren isimler, ilk olarak peş peşe ödül oyunlarına çıktı, ardından eleme gerçekleşti. İşte detaylar!

23-06/06/fx4tki4xsaabgud.jpeg

SURVİVOR ÖDÜL OYUNLARINI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2023'te pazartesi akşamı art arda iki ödül oyunu gerçekleşti. İlk oyun öncesinde yeni takımlar belirlendi. Performans birincisi Nefise kırmızı takımı (Ertuğ, Osman Can) oluştururken, performans ikincisi olan Yusuf da mavi takımı (Özgür, Cansu) belirledi. Takımların netleşmesinin hemen sonrasında ödül oyunu oynandı. Oyunun ödülü ise TV keyfi ile birlikte yemekti. Öte yandan kazanan taraf o televizyonların da sahibi oldu. Kıran kırana yarışın kazananı, iki turu da firesiz elde eden kırmızı takım oldu.

23-06/06/fx4i8pyxgaa129a.jpeg

MİNİ ÖDÜL OYUNU 

Ferahlatıcı bir duş ve muhteşem akşam yemeği için yeniden parkurda yerini alan yarışmacılar arasından ödülün kazananı maviler oldu.

23-06/06/fx4qfdhxwaqtrf2.jpeg

HIZLI ÇEKİMLER BAŞLIYOR

Acun Ilıcalı'dan yaptığı açıklamada, ''Yarın (6 Haziran) hızlandırılmış çekimler başlıyor. Sercan vakası sonrasında hızlandırılmış çekim süreleri kısaldı. 1 eleme için hızlandırılmış çekim olacak. 6 Haziran'da 5 yarışmacının alacağı oylar üzerinden eleme olacak'' dedi.

23-06/06/fx4xikbxwaikrp1.jpeg

SURVİVOR'DA BU AKŞAM KİM ELENDİ? 

Eleme adayları Cansu, Özgür ve Ertuğ arasından bir isim Survivor finalini göremeden serüvenini noktaladı. Finale günler kala veda eden isim Cansu oldu.

Veda eden Cansu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: ''Her zaman dediğim bir laf vardı; ''Bu yol beni nereye kadar götürürse ben oraya kadar gideceğim'' demiştim. Benim için yolun sonu geldi. Burada gerçekten çok güzel günler geçirdim. Çok zorlandığım zamanlar oldu. İtiraf edeyim, gerçekten kaçıp gitmek istediğim zamanlar oldu. Çünkü Survivor çok zor bir yer ve ben buraya kadar geldiğim için çok mutluyum. Son 6'ya kaldım, bu benim için çok büyük başarı. Çünkü ben buraya bir oyuncu olarak geldim. Yaklaşık 15 yıldır öyle düzenli spor hayatı olan insan değilim. Ve burada profesyonel sporcularla mücadele ediyorum. Onlarla yarışmakta benim için çok büyük keyifti. Bu yüzden çok guruluyum. Bir çocukluk hayalim vardı, Survivor'a gelmek ve ben son 6'ya kalarak bunu başardım. Tabii ki son 4'üğ göremediğim için çok üzgünüm, son iki eleme kalmıştı. Ama kader, kaderime razıyım. Yine de burada olmak benim için çok güzel.  Buradayken hiçbir zaman karakterimi bozmadım. Duruşumdan vazgeçmedim, kimseye saygısızlık yapmadım. O yüzden de çok guruluyum. Dışarıda nasıl Cansu'ysam burada da aynı Cansu oldu. Size çok teşekkür ederim. Buraya kadar beni destekleyen herkese teşekkür ederim, iyi ki varsınız. ''

23-06/06/fx4wkw8wyaahmnd.jpeg

GELECEK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor 2023”te bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Dokunulmazlık oyunundan sonra ada konseyinde buluşacak olan yarışmacılar kimlerin adını söyleyecek?

Survivor 2023” 6 Haziran Salı akşamı TV8’de...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin