Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Adaya kim veda etti? Son konsey sonrası neler yaşandı? Yeni yarışmacılar kim?

Survivor All Star 2024 28. bölümüyle ekrana geldi. Peki dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Yeni eleme adayı kim oldu? Ödül oyununu hangi takım kazandı? Adaya kim veda etti? Survivor yarışmacıları kimler? Survivor ne zaman başlıyor, hangi gün? Dokunulmazlığın sahibi kim oldu? Haftanın eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024'da büyük ödül ne? Survivor düello kim kazandı? Survivor 2024 All Star reytinglerde kaçıncı oldu? Survivor Kardeniz kimdir? Survivor Yunus Emre neden ceza aldı? Yunus Emre diskalifiye mi oldu? Nagihan neden oyunu bıraktı? Nagihan diskalifiye mi oldu? Mustafa Kemal oyundan atıldı mı? Acun Ilıcalı neden acil durum konseyi yaptı? Ada konseyinde neler yaşandı? Hilmicem İntepe ne zaman Survivor'a dahil olacak? Avatar Atakan yarışmaya girdi mi? Avatar Atakan kimdir? Hilmicem İntepe kimdir? Turabi Survivor'dan ayrıldı mı? Survivor Nihat neden adadan ayrıldı?

Volkan Usta
08 Şubat 2024 - 09:05
Kültür Sanat

Survivor All Star 2024 nefes kesen bir mücadele ile yine izleyicisini ekran başına kilitledi. Adaya kim veda etti? Diskalifiye gerçekleşti mi? Kırmızı takıma hangi flaş isimler dahil oldu? İşte detaylar!

SURVIVOR ALL STAR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Ödül oyunu için mavi takım ve kırmızı takım karşı karşıya geldi. Zorlu oyunun ardından 10-9'luk skorla ödülü kazanan kırmızı takım oldu.

KARAR KONSEYİNDE NELER YAŞANDI?

Acun Ilıcalı yeni bölümde Nagihan ile ilgili kararını şu şekilde açıkladı: "Nagihan bir şeyin bir limiti vardır, sinirlenmenin de limiti vardır. Sen 5-6 tane olayın tam içindesin. Seninle ilgili benim kanaatim dün gerçekleşti. Birincisi oyuna çıkmak istemedin, protesto ettin. Karşı takımdan Hakan'la çok üzücü bir olay yaşadın biz yayınlayamadık. Sen bugün Aleyna öbür gün Sercan. Herkesle kavgan var. Birinizin sözlü birinizin fiziksel mobingi oldu. Aleyna'ya fiziksel müdahalede bulunuyorsun ve kız ağlayarak konseyi terk ediyor ve sen Nefise'yle gülüyorsun. Senin 15 oylama geçti adın yazılmadı. Buna rağmen yazılacak komplo teorisiyle herkese saldırıyorsun. Sen şuanda net bir şekilde huzur bozuyorsun. Devamlı büyük büyük olayların ortasında sen varsın. Şuanda ben sana kararımızı açıklıyorum. Sana iki seçenek veriyorum.

Bütün konseyde bütün yarışmacılardan, yapım ekibinden özür dileyeceksin. Bizim için şuanda Nagihan'ı kaybetme konusu masada. Sen zor durumlarda sinirlerine hakim olamıyorsun ve biz senin agresifliklerini çekmek zorunda değiliz. İkinci alternatifte şu, çok güzel birliktelikler yaşadık, bunu hiç bozmadan buradan ayrılabilirsin. Bir kez daha birine bu hareketleri yapacaksan bizim için Nagihan'ın Survivor macerası sona ermiş demektir. Ben Survivor'a karşı kendimi sorumlu hissediyorum."

Nagihan ise Acun Ilıcalı'nın teklifine karşı "Acun Bey bir emek var, benim egom hiç bir zaman emekten daha üstün değil. Öyle bir insan değilim. Burayı da gerçekten seviyorum ama birazda beni anlamanızı istiyorum. Hiç kimse burada masum değil. Hiç önemli değil ben özrümü dilerim. Bundan sonra agresiflik yapmayacağım" diyerek özür dilemek istediğini ve yarışmada kalmak istediğini söyledi.

Nagihan'ın herkesten özür dilemesinin üzerine Nagihan ve Nefise adaya geri döndü. Çıkan karara göre Nagihan 5 ödülden yaralanamayacak, Nefise ise 2 ödülden yaralanamayacak.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KİM?

Mavi takımın dün yapılan konseyi sonrasında ilk eleme adayı Yaman olmuştu. Kırmızı takımın konseyi sonrası ikinci eleme adayı da Ersin olmuştu. Akşam yapılan konseyde kırmızı takım Mustafa Kemal'in adını oylamada çıkartmış ve böylece Mustafa Kemal üçüncü eleme adayı olmuştu. Yapılan son konseyde ise kırmızı takımın oylamasında Yunus Emre'nin ismi çıktı. Böylece düelloya çıkacak dört isim de belirlenmiş oldu. Ayrıca geçen haftadan Bozok ve Sercan'ın da yarışa dahil olmasıyla Mustafa Kemal-Ersin, Yaman-Yunus Emre ve Sercan-Bozok düelloları sonunda adaya bir kişi veda edecek.

YARIŞMAYA HANGİ YENİ İSİMLER DAHİL OLUYOR?

Özellikle kırmızı takımdan sakatlıkları sebebiyle ayrılan ve yarışmaya veda eden Turabi ile Nihat'ın ardından erkeklerde sayıca azalma yaşanmıştı. Acun Ilıcalı yapılan acil durum konseyinde kırmızı takıma müjdeyi verdi. Kırmız takıma üç ismin katılacağıni açıklayan Ilıcalı bu isimlerin Avatar Atakan, Hilmicem ve Sema Aydemir olacağı açıkladı. Kırmızı takımın sevinçleri sonrası artık oyun kaybetmemiz mümkün değil yorumları da takımın yarışmacıları tarafından yapıldı.

GELECEK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Oynanacak düellolar ise izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacak. “Survivor All Star 2024”te düelloyu kaybederek adaya veda eden isim kim olacak?

Survivor All Star 2024” yeni bölümleriyle 8 Şubat Perşembe akşamı 20.00’de TV8’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin