Survivor'da sezonun en büyük iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Elenen isim kim?

Survivor'da ekrana gelen son bölümde iletişim ve erzak oyunu oynandı. Peki Survivor 2023'te adaya hangi isim veda etti? Survivor 117. bölümde neler yaşandı? Survivor 118. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 118. bölümde neler olacak? Yarışmadan elenen kim? Survivor Asena kimdir? Survivor 117. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
02 Haziran 2023 - 09:15
Kültür Sanat

Survivor'da 1 Haziran Perşembe günü yarışmacılar kırmızı ve mavi takım olarak erzak oyunu ve hemen ardından iletişim ödülü mücadelesine çıktı. İşte detaylar!

23-06/01/fxjumrwwiaw6gno.jpeg

ERZAK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor yarışmasında günün açılış oyunu erzak oldu. Erzak paketi içerisinde ise deniz ürünleri ile sebze çeşitleri yer aldı. Zorlu oyunun kazananı açık ara kırmızı takım oldu ve erzağı kamplarına götürmeyi başardılar.

23-06/01/fxjq1g-wyaam5oq.jpeg

SEZONUN EN BÜYÜK İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI? 

Survivor'da haftanın iletişim oyunu gerçekleşti. Yarışmacılar, sezonun en büyük iletişim ödülü parkurunda fırtına gibi esti. Kıran kırana müsabakanın iletişim ödülü ise bir oda dolusu sevdikleri ile görüntülü konuşma yapabiliyor ve bu görüşmeyi de Instagram hesaplarından paylaşabiliyor. Oyunun ilk turunu kırmızı takım kazandı. İkinci turu mavi takım galibiyetle tamamlayarak yarışı en iyilere götürdü. Hırsın, azmin ön planda olduğu oyunun kazananı kırmızı takım oldu.

23-06/02/fxj39kvwyaefg7z.jpeg

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor 2023'te eleme adayları Cansu, Asena ve Ertuğ arasından oylama sonucunda adaya veda eden isim Asena oldu.

23-06/02/fxj9n6axgaanf1v.jpeg

Yarışmadan finale günler kala ayrılan Asena şu sözlerle veda etti: ''Survivor'da çok büyük tecrübeler kazandım. Hiçbir zaman büyük konuşmadım. Fazlasında da gözüm yoktu, buraya gelmek de büyük başarı. Burada olmak benim için mutluluktu. Tekrardan her şey için teşekkür ederim. Nasipten öte köy yok.''

23-06/02/fxepyxxwaa8qoue.jpeg

GELECEK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor 2023”te bu akşam dokunulmazlık ve ödül oyunu oynanacak. Dokunulmazlık ve ödül oyununu kazanan kim olacak? Dokunulmazlık oyunundan sonra ada konseyinde buluşacak olan yarışmacılar kimlerin adını söyleyecek?

23-06/02/fxj9n66wcay9tsm.jpeg

Survivor 2023” 2 Haziran Cuma akşamı TV8’de.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin