Suzan Aksoy, Akrep dizisinin kadrosunda!

Akrep'e yeni oyuncu geliyor.

Merve Mutlu
26 Mart 2021 - 13:35
Gündem

Kendisini terk eden annesi Perihan'dan intikam almak için hayatlarının tam ortasına düşen ve annesinden intikam almak için onun sahip olduğu her şeyi ailesini bile eline almak isteyen Ferda'nın savaşını anlatan Akrep dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

21-03/26/perihan.png

Yapımını 1441 Productions’ın üstlendiği Star dizisi 'Akrep', başrollerinde Evrim Alasya ve Demet Akbağ'ın rol aldığı dizinin kadrosunda: Bekir Aksoy, Başak Daşman, Yusuf Çim, Beril Pozam, Esila Umut, Taha Boran Özbek, Aslı Melisa Uzun, Müge Su Şahin, Demet Gül, Ahsen Türkyılmaz gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getirdi.

Suzan Aksoy, Akrep dizisinin kadrosunda!

21-03/26/suzan.png

Usta oyuncu Suzan Aksoy, 'Akrep'e Hünkar karakteriyle dahil olarak seyirciyi farklı bir serüvenin içine sokacak. Perihan’ın gecekonduda yaşadığı zamanlardan komşusu olan Hünkar Perihan’la yeniden sırt sırta vererek mücadele edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin