Swamp Thing dizisi ne zaman başlayacak? Tarih belli oldu!

DC Universe kanalının Swamp Thing dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu.

Çiçeği burnunda yeni dijital yayın platformu DC Universe'in Titans ve devam etmekte olan Doom Patrol'un ardından izleyiciyle buluşturacağı üçüncü dizisi "Swamp Thing"in ne zaman başlayacağı belli oldu.

"SWAMP THING" 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Anaheim'de düzenlenen WonderCon 2019'da gerçekleşen duyuruya göre Crystal Reed, Derek Mears ve Andy Bean'li dizi, Doom Patrol'un ilk sezonunun sonlanmasının bir hafta sonrasında 31 Mayıs'tan itibaren izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

19-04/01/swamp-thing-dizisi-izle.jpg

"SWAMP THING" KONUSU

Len Wein ve Bernie Wrightson ikilisince yaratılan Swamp Thing çizgi romanının uyarlaması olan yapımın konusuna kısaca bakmak gerekirse;

Senaryosu Mark Verheiden ve Gary Dauberman tarafından kaleme alınan dizinin hikayesi; üstün empati yeteneğine sahip bir doktor olan Abby Arcane'in (Crystal Reed), doğup büyüdüğü Louisiana'daki küçük bir kasabada ölümcül bataklıktan doğan bir virüsü araştırırken; bataklığın mistik ve korkunç sırları sakladığını ve artık kimsenin güvende olmadığını keşfetmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

"SWAMP THING" OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Maria Sten, Virginia Madsen, Jennifer Beals, Will Patton, Kevin Durand, Henderson Wade, Ian Ziering ve Jeryl Prescott da yer alıyor.

19-04/01/swamp-thing-1554070747.jpg

James Wan'ın Atomic Monster'ı ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan Swamp Thing'in ilk bölüm senaryosu Mark Verheiden ve Gary Dauberman tarafından kaleme alınırken; bölümün yönetmen koltuğunda Len Wiseman oturuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin