Sweetbitter dizisinin 3. sezonu olacak mı? Starz duyurdu!

Ella Purnell'ın başrolünde yer aldığı roman uyarlaması Sweetbitter'ın geleceği belli oldu. Starz'dan gelen duyuruya göre dizi resmen iptal edildi. Detaylar...

Geride bıraktığımız yaz döneminde ikinci sezonunu noktalayan "Sweetbitter"ın geleceği sonunda belli oldu!

SWEETBITTER 3. SEZON OLMAYACAK!

Stephanie Danler'ın çok satan romanından ekranlara uyarlanan dramedi türündeki dizi, yayıncı kanal Starz tarafından resmen iptal edildi. Buna göre yapım, toplamda iki sezon ve 14 bölümüyle dizi arşivindeki yerini aldı.

Sweetbitter'ın altı bölümlük ilk sezonu 06 Mayıs - 10 Haziran 2018; sekiz bölümlük ikinci sezonu ise 14 Temmuz - 18 Ağustos 2019 tarihleri arasında izleyiciyle buluşmuştu.

19-12/23/sweetbitter-dizisi-iptal-edildi.jpg

SWEETBITTER REYİNGLERİ NASILDI?

Sweetbitter'ın ulaştığı izleyici sayısı son dönemde iyice azalmıştı. İzlenme rakamlarında dikkat çekmemesine rağmen Starz Inc.'in bağlı bulunduğu Lionsgate'in yapımı olması nedeniyle iptal kararının biraz sürpriz olduğu söylenebilir.

SWEETBITTER NASIL BİR DİZİ? KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Ülkemizde BluTV'den takip edilebilen Sweetbitter'ın hikayesi; Ella Purnell tarafından canlandırılan 22 yaşındaki Tess karakterine odaklanıyor.

New York'ta yeni bir yaşamın peşinde koşan Tess, kısa bir süre sonra şehrin en meşhur restoranlarından birinde eğitim almaya davet edildiğinde, hem sabit bir gelir hem güvenli bir yere sahip olacağını düşünse de kendisini alkol, uyuşturucu, aşk ve şehvet dolu bir dünyanın içinde bulur.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Caitlin FitzGerald (Simone), Tom Sturridge (Jake), Paul Sparks (Howard), Evan Jonigkeit (Will), Eden Epstein (Ari), Jasmine Mathews (Heather) ve Daniyar (Sasha).

19-12/23/sweetbitter-izle.jpg

Plan B'nin yapımcıları arasında yer aldığı dizide Stuart Zicherman (The Americans) dizi sorumlusu/yürütücü yapımcı; Danler ise yaratıcı/yürütücü yapımcı olarak görev yaptı.

"Sweetbitter" (Starz) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin